Mămici și tătici celebri

David Măruță a împlinit 13 ani. Andra, mesaj cu emoție pentru fiul ei: „Sunt cea mai fericită mamă din lume pentru că te văd crescând și devenind un adolescent în toată regula” | Demamici.ro

David Măruță a împlinit, sâmbătă, 16 martie, vârsta de 13 ani. Fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță se apropie cu pași rapizi de noua perioadă din viața lui: adolescența.

David a fost sărbătorit de întreaga familie, iar părinții i-au lăsat și o urare specială pe conturile lor sociale.
Cea mai emoționată a fost, bineînțeles, mămica Andra, iar acest lucru s-a simțit și din urarea ei.

David Măruță a împlinit 13 ani. Andra, mesaj cu emoție pentru fiul ei

„La mulți ani, iubirea mea! Astăzi este o zi specială și vreau să știi că sunt cea mai fericită mamă din lume pentru că te văd crescând și devenind un adolescent în toată regula. Îți doresc să fii mereu înconjurat de iubire și să zâmbești in fiecare zi. Te iubesc din suflet și pentru totdeauna! 🎉🎂❤️”, a transmis artista pe pagina ei de Instagram.

David Măruță a crescut văzând cu ochii și și-a întrecut deja mama în înălțime. Este o perioadă plină de transformări rapide pentru David, transformări care îl uimesc de la o zi pe alta și pe tăticul Cătălin Măruță.

„La mulți ani, David! Ce repede au trecut 13 ani! Sunt mândru să fiu părintele tău si sper ca fiecare zi să-ți aducă bucurii și împliniri! Te iubesc enorm! 🎉🎂❤️”, i-a transmis și prezentatorul TV fiului său.

David este primul copil al cuplului Andra – Cătălin Măruță și, spre deosebire de sora lui mai mică, Eva, el a ales să își trăiască viața ceva mai ferit de lumina reflectoarelor. Totuși, în urmă cu ceva timp, David a fost protagonistul unui spot publicitar de succes, alături de Eva, ocazie cu care cei doi copii au învățat o lecție importantă încă de la o vârstă fragedă.

Andra și Cătălin Măruță, lecție de educație financiară în familie după ce copiii au început să câștige primii lor bani

Andra și Cătălin Măruță se bucură fiecare de o carieră de succes, cu mulți ani de muncă în spate.

Deși ar putea să își răsfețe copiii în permanență și să le facă orice moft, la orice oră, Eva și David sunt crescuți după niște valori bine stabilite de cuplul Măruță. În urma spotului publicitar la care au luat parte, David și Eva Măruță au început să câștige primii lor bani.

Părinții nu le-au ascuns faptul că munca lor a fost recompensată, însă au încercat să îi responsabilizeze de mici prin lecții de educație financiară ținute acasă.

„Educația financiară este o temă foarte complicată și ne-am propus să o abordăm de când ei sunt foarte mici. Noi nu am crescut în familii în care totul era posibil și accesibil, am și muncit de la vârste fragede și am apreciat tot ce ne-au oferit părinții noștri. Asta se vede și acum, nu facem excese, nu cheltuim toți banii câștigați, nu ne îndatorăm ca să ne satisfacem orice dorință.

Ne dorim ca și ei să crească știind diferența dintre dorință și nevoie și să știe cât e nevoie să muncești pentru a avea rezultate, fie ele financiare sau de alt fel. Asta nu înseamnă că nu le cumpărăm lucruri, dar le explicăm mereu ce înseamnă asta, de unde vin banii și cum îi folosim. În plus, îi învățăm să doneze, să dea jucării și haine, să se gândească și la alții care sunt mai puțin norocoși.

Le-am explicat că au câștigat și ei bani, dar este foarte diferită munca lor de a unor adulți: ei nu sunt nevoiți să își câștige existența, asta e marea diferență. Noi avem grijă de ei, iar când avem o propunere pentru toți patru, luăm decizia împreună cu ei, gândindu-ne și la efortul lor, dar și la dezavantaje. Prioritatea noastră este ca ei să fie fericiți, sănătoși, nu să îi stresăm.”, a mai spus Andra pentru revista VIVA!.

Vezi și: David Măruță a împlinit 12 ani! Ce urări frumoase i-au făcut Andra și Cătălin Măruță: „Să te simți mereu iubit și apreciat!” | Demamici.ro

Vezi și: Andra și Cătălin Măruță, lecție de educație financiară în familie după ce copiii au început să câștige primii lor bani | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

5 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni