Mămici și tătici celebri

Daniel Iordăchioaie, tată singur cu un copil de 3 ani și altul de 12 ani, după divorț: „Foarte greu mi-a fost, prăpastii la fiecare pas” | Demamici.ro

Daniel Iordăchioaie, tată singur cu un copil de 3 ani și altul de 12 ani, după divorț. Daniel Iordăchioaie este cunoscut pentru cariera sa muzicală de 42 de ani de pe scena românească și puține lucruri s-au vorbit până acum despre viața lui personală.

Nu multă lume a știut până acum cât de greu i-a fost artistului să se împartă între scenă și familie, dar mai ales, să plece și să susțină un recital, în timp ce acasă îl așteptau doi copii mici. Daniel Iordăchioaie, în vârstă de 55 de ani, este tatăl a doi copii: un băiat, în vârstă de 23 de ani și o fată, în prezent în vârstă de 14 ani.

În anul 2013, artistul trecea printr-un divorț, în urma căruia ambii copii au rămas în grija lui. Pe atunci, fetița lui avea vârsta de doar 3 ani, iar băiatul, 12 ani, iar provocările au fost pe măsură.

„Avem o relație civilizată, ne preocupă binele copiilor noștri, ambii copii îi am cu ea. A fost o conveniență, ambii copii au rămas la mine, iar eu m-am bucurat foarte tare de asta și ne ocupăm împreună, unii mai mult, alții mai puțin, în funcție de posibilitățile fiecăruia, de binele și de interesul lor”, a povestit Daniel Iordăchioaie în emisiunea Cristinei Șișcanu, după ce a fost întrebat în ce relație a rămas cu fosta soție.

Cântărețul a divorțat de două ori, iar de ultima lui soție – Nouria Nouri, mama copiilor săi, s-a separat în anul 2013.
Creșterea celor doi copii singur nu a fost deloc ușoară pentru el, însă din fericire, părinții lui i-au fost alături.

Daniel Iordăchioaie, tată singur cu un copil de 3 ani și altul de 12 ani, după divorț

„Foarte greu și nu numai că fată și băiat. Diferențele dintre ei continuă, unul are 23 și celălalt, 14. Adică diferențele sunt multe. Foarte greu mi-a fost, îngrozitor, uluitor de greu, eu nu am știut că poate fi atât de greu. Prăpastiile au fost la fiecare pas, la fiecare talpă, dar am reușit și cu ajutorul puținilor oameni care au rămas cu mine după evenimentele din perioada aceea.

Și datorită părinților mei, pe tata l-am pierdut acum trei ani…tata e pentru mine un exemplu de sacrificiu. Pot să spun atât, în momentul în care părinții mei au aflat despre povestea asta s-a pus problema, pentru că eu singur, cu meseria pe care o am, la cât de mici erau copiii atunci, nu aveam cum fizic… ”

Copiii lui Daniel Iordăchioaie, crescuți de bunică, în timp ce artistul mergea prin țară la spectacole

Meseria lui l-a ținut departe de casă în anumite momente, iar mama lui, bunica copiilor, a fost cea care a lăsat totul și a venit la București să se ocupe de copii.

„Și s-a pus problema ca tatăl meu, un om la 70 și ceva de ani, cu 4 bypass-uri pe inimă, cu o fibroză pulmonară de 70 la sută, bolnav, bătrân, să rămână singur, ca mama mea să poată să vină în București și să mă ajute.

Acum suntem mult mai ok ca atunci, evident, au trecut anii peste noi, am înțeles că prioritatea dintre noi o reprezintă copiii și nu animozitățile care au dus la divorț și suntem ok”, a mai declarat Daniel Iordăchioaie.

„Tu ai fost, cumva, părinte singur”, i-a mai spus Cristina Șișcanu.

„Cumva, da. La început, acum 10 ani, nu am fost chiar singur, am avut norocul ca mama mea să poată să vină să mă ajute cumva. Fetița nu avea 4 ani”, a adăugat el.

Daniel Iordăchioaie, un diagnostic greu și doi copii rămași în grija lui

Perioada separării de actrița Nouria Nouri a fost grea din mai multe puncte de vedere pentru el. Artistul susținea că stresul cauzat de divorț l-a condus către un diagnostic greu.

„Cancerul s-a declanşat într-un anumit moment. Chiar în perioada divorţului. Divorţul nu este un eveniment fericit, chiar dacă te-ai despărţit pentru că nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ţi-ai fi dorit nici o clipă să ajungi să divorţezi.

Este un factor de stres în plus, normal. Şi toată agitaţia, toată suferinţa, gândurile şi nopţile nedormite se adaugă şi declanşează boala. Unii sunt rezistenţi, alţii pot muri din cauza asta”, povestea el în urmă cu ceva timp la un post de televiziune.

Daniel Iordăchioaie și actrița Nouria Nouri au doi copii, Salma și Darius, și au obținut în instanță custodie comună, după divorțul din 2013.

Salma are 14 ani și este o talentată balerină, iar Darius are 23 de ani și a ales să urmeze Facultatea de Drept.

Vezi și: Nouria Nouri, relație apropiată cu copiii după divorțul de Daniel Iordăchioaie: „Mi-am crescut, educat și îngrijit copiii exact așa cum face orice mamă”. După despărțire, copiii au rămas cu tatăl EXCLUSIV | Demamici.ro

Vezi și: Anca Țurcașiu: „Am născut în ’99. Sarcina nu a fost o perioadă frumoasă din viața mea, cum spun multe femei” EXCLUSIV | Demamici.ro

Vezi și: Cei doi copii mari ai lui Cătălin Crișan, frumoși și talentați din cale-afară! Daria și Raris au lansat o piesă împreună VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

4 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

4 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

6 zile