Dana Rogoz, insarcinata din nou! Vedeta a dezvaluit si sexul bebelusului din burtica | Demamici.ro

Dana Rogoz, insarcinata din nou! Vedeta si-a surpins fanii in prag de sarbatori cu o veste buna. Deja mamica unui baietel de 5 ani, Dana Rogoz se pregateste sa devina si mamica de fetita.

Dana este deja in al doilea trimestru de sarcina, sarcina avand 16 saptamani si 5 zile. Emotionata, vedeta a decis sa impartaseasca vestea care o face sa se simta implinita cu prietenii din mediul virtual.

Intr-un articol pe care l-a publicat pe blogul personal, Dana Rogoz a povestit cat de fericita si nerabdatoare este sa o primeasca in familia lor pe micuta pe care deocamdata o poarta in burtica.

Pana acum, sarcina a fost una usoara, iar mamica a putut sa participe la toate evenimentele pe care le planuise inainte de a sti ca poarta in ea o alta inima. Pe blogul Danei Rogoz puteti gasi mai multe fotografii cu sotul si baietelul actritei.

Dana Rogoz, insarcinata din nou! A facut anuntul pe blog

„Cat poate fi de frumos! Nu exista cuvinte care sa exprime ce simt. Sunt fericita, sunt emotionata, ma simt cea mai norocoasa, imi fac griji deseori, mi-e frica, si ma linistesc, si incerc sa constientizez, imi fac planuri, imi imaginez cum va fi cu 2 copii, cum va arata casa noastra, si iar ma bucur, plutesc, si ma simt coplesita uneori de tot, tocmai pentru ca simt… tot. Si pentru ca deja stiu ce bucurie iti poate aduce in viata un copil.

Am aflat chiar inainte de ziua mea de nastere. Nu stiu daca tineti minte, dar va spuneam atunci ca sunt cea mai fericita, pentru ca traiesc viata pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. O spuneam si pentru ca stiam deja ca port in mine doua inimi care bat.

Dana Rogoz, insarcinata din nou! Vedeta a dezvaluit si sexul bebelusului

Pana acum, ne-am bucurat de veste in familia noastra. Ma rog, Vlad se lauda de cateva saptamani deja la gradinita ca va avea o surioara. Asa ca azi, la fel ca acum 6 ani, am deschis acest blog si m-am decis sa impartasesc cu voi bucuria familiei noastre.

Timpul trece fantastic de repede, asa ca azi sunt in 16 saptamani si 5 zile. Va dati seama ca mi-a fost alaturi la toate premierele MO, in caravana din tara, la festivalurile din strainatate. A fost tare buna cu mine, micuta, in cea mai spectaculoasa perioada a vietii mele.

Te-am asteptat, minune! Si te mai asteptam un pic, cu totii, sa vii in familia noastra!”

Dana Rogoz, relatie de 15 ani cu Radu Dragomir

In 2012, Dana Rogoz a fost ceruta in casatorie dupa o relatie de 8 ani cu Radu Dragomir. Actrita isi aminteste momentul in care i-a fost adresata marea intrebare: „Parcase rulota în cel mai bun loc din Praga, cu cea mai frumoasă privelişte. A scos inelul, a rostit întrebarea, am răspuns Da, ne-am îmbrăţişat. Şi am început să plângem, stând aşa îmbrăţişaţi, minute bune. A fost extrem de emoţionant pentru amândoi.”

Dana Rogoz si Radu Dragomir mai au impreuna un baietel de 5 ani. Vedeta l-a adus pe lume pe Vlad Luca pe 1 Martie 2014. Baietelul a fost nascut prin cezariana si a avut 48 cm si 2980 g.

Dana Rogoz: „Uite ca s-a intamplat sa fie chiar cum a vrut el. Daca il programam pe 1, ar fi fost: ai vrut tu neaparat sa fie de martisor, dar el a venit asa, ca un martisor”, declara vedeta in urma cu 5 ani.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni