Cum petrec Pastele mamicile celebre? „Sa avem cu totii sarbatori de Paste pline de iubire, de caldura si lumina!”| Demamici.ro

Proaspetele mamici din showbiz-ul romanesc nu par prea preocupate de curatenie si nici de bucate. Vedetele isi petrec zilele de dinaintea Pastelui in compania micilor omuleti pe care i-au adus pe lume. Vremea foarte calda pentru aceasta perioada le-a scos din casa pe mamicile celebre care au preferat sa se bucure de soare si de aerul curat alaturi de copii.

Adelina Pestritu sta cu Zeny intr-un hamac, bucurandu-se de vremea superba. „Asa arata un Paste Fericit pentru noi 🦄💚💛”, a scris Adelina Pestritu pe contul sau de Instagram.

Chiar daca au existat carcotasi care i-au atras atentia ca micuta Zenaida e prea dezbracata pentru vremea asta, Adelina Pestritu a refuzat sa intre in polemici, ignorand comentariile rautacioase.

„La noi nu miroase nici a pasca, nici a cozonaci! 🙄 Doar a frunza verde… 😊 Spor la treaba!”, a fost mesajul pe care Mirela Boureanu Vaida l-a transmis prietenilor virtuali, in Vinerea Mare.

Mirela Vaida a devenit mamica pentru a treia oara in urma cu cateva saptamani. Experienta cu primii doi copilasi, Carla si Vladimir, a facut-o sa fie mai relaxata si mai sigura pe ea in indeletnicirile de mamica.

Dupa toate necazurile prin care a trecut, Andreea Balan se bucura de sarbatori, in familie. Artista s-a implicat in prepararea bunatatilor de Paste, insa nu a ales neaparat retete traditionale de sarmale si friptura de miel.

Andreea Balan a impartasit cu prietenii din online retetele de placinte, ciorba radauteana si tocanita.

Laura Cosoi a ales Ardealul pentru petrecerea sarbatorilor pascale. „Sambata Mare miroase a liliac si clopotele bisericii se aud din gradina cu mult soare”, a scris Laura in dreptul fotografiei din gradina.

Daca de Pastele catolic, vedeta a fost in Moldova, la parintii ei, Laura, Cosmin si micuta Rita au schimbat locatia pentru Pastele ortodox.

Anca Serea a confirmat ca va deveni mama pentru a sasea ora in urma cu cateva zile. Prezentatoarea va aduce pe lume o fetita, in luna iulie. Ca in fiecare an, Anca Serea va petrece Pastele in familie.

„Sunt infinit recunoscatoare pentru familia si prietenii mei, pentru iubirea pe care o simt din partea voastra, pentru fiecare binecuvantare de la bunul Dumnezeu, mai ales acum, cand astept cu nerabdare sa devin din nou mamica, sa daruiesc unei fiinte ce face parte din mine iubire si ce am eu mai bun de daruit, sa o ajut sa devina un om bun, un om frumos si independent. Spuneti-le celor dragi ca ii iubiti si bucurati-va de fiecare clipa alaturi de ei.

Sa avem cu totii sarbatori de Paste pline de iubire, de caldura si lumina!

Va imbratisez cu drag si va transmit pupici voiosi de la intreaga familie!”, a fost mesajul pe care Anca Serea l-a transmis cititorilor de pe blogul ei.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o zi

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână