Mămici și tătici celebri

„Tată, eu de ce am mereu fața blurată?” Cum i-a explicat Marius Moga fetiței sale de 7 ani de ce îi ascunde chipul în pozele publice | Demamici.ro

Marius Moga este unul dintre numele grele ale industriei muzicale românești, însă pe cât de cunoscute sub proiectele și piesele sale, pe atât de rezervat este el în ceea ce privește viața lui de familie. Din anul 2015, el și soția lui, Bianca Lăpuște, au devenit pentru prima dată părinți, în clipa în care a venit pe lume fetița lor.

„Tată, eu de ce am mereu fața blurată?” Cum i-a explicat Marius Moga fetiței sale de 7 ani de ce îi ascunde chipul în pozele publice

Maria Elisabeta, fiica lor, va împlini în luna iunie, anul acesta, vârsta de 8 ani. În tot acest timp, ea a fost ferită de lumina reflectoarelor, iar părinții au ținut mult la această discreție.

Puținele fotografii în care Marius Moga sau Bianca Lăpuște apăreau alături de fiica lor, în spațiul public, chipul micuței lor era fie ascuns, fie blurat. Iar pe măsură ce fetița lor a mai crescut, au început să apară și altfel de întrebări.

Maria Elisabeta a fost curioasă și și-a întrebat părinții de ce chipul ei este blurat în fotografiile publice.

„O luăm cu noi, dar, în principiu, la evenimentele unde știm că se fac poze cam evităm. Noi, până acum, nu am postat-o pe social media cu fața la vedere. Ne-a întrebat: „Tati, mami, eu de ce sunt mereu cu fața blurată?”. Am zis: „Este mai bine. Când o să te hotărăști și o să știi sigur că vrei treaba aceasta, o să o facem.” Încercăm să o creștem ca pe un copil care nu este afectat de supraexpunere”, a declarat Marius Moga pentru Ego.ro.

Maria Elisabeta seamănă cu tăticul ei. Singura fotografie în care Marius Moga nu a ascuns chipul fetiței lui

În urmă cu doi ani, Marius Moga și Bianca Lăpuște au publicat o fotografie cu adevărat specială cu micuța lor. În imagine, tăticul Marius Moga apare cu fetița lui în brațe, iar chipul ei, vizibil parțial, nu a mai fost blurat de niciun fel.

Îmbrăcată într-o rochie albă, ca de prințesă, și cu părul lung, șaten, și ochii negri, Maria își ține strâns tatăl în brațe în timp ce artistul îi arată ceva pe telefon.

Deși privirea micuței Maria Elisabeta este îndreptată spre telefon, se poate observa că fetița și-a moștenit destul de mult tăticul la trăsăturile fizice.

Compozitorul Marius Moga și jurnalista Bianca Lăpuște se bucură de câțiva ani de experiența de părinți și își dedică mult timp micuței lor, însă au preferat în acești ani ca momentele de familie să rămână cât mai intime.

„Maria e bine, am luat-o peste tot cu noi şi cu munca, şi în vacanţă. Acum profităm puţin că merge cu noi şi cu amândouă bunicile la mare, cumva ne-am reunit. Restul verii va fi cu noi. Muncim şi ne distrăm împreună”, a declarat Marius Moga, în urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru click.ro.

Maria Elisabeta visează de ceva vreme la ziua în care va mai avea o surioară sau un frățior, și nu o singură dată le-a spus părinților ei acest lucru.

„Nu ne-am gândit, poate la anul, deocamdată nu e nimic la orizont. Poate ne surprinde viaţa, însă repet, la anul. Maria vrea un surior sau o frăţioară.”, a mai declarat producătorul muzical.

Vezi și: Fotografie rară cu fetița lui Marius Moga. Micuța Maria are aproape 6 ani și e superbă: „Vrea o surioară sau un frățior” | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima apariție alături de copii. Cei doi băieței seamănă leit cu mama lor | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni