Mămici și tătici celebri

Cristina Șișcanu și-a sărbătorit fetița. Petra a împlinit 6 ani și a moștenit ce e mai frumos de la părinții ei | Demamici.ro

Cristina Șișcanu și-a sărbătorit fetița. Petra a împlinit 6 ani și a moștenit ce e mai frumos de la părinții ei. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au o familie frumoasă, iar de curând, cei doi și-au sărbătorit minunea pe care o au împreună.

Fiica lor, Petra, a împlinit vârsta de 6 ani, ocazie cu care părinții i-au organizat o petrecere aniversară ca-n povești!

Cristina Șișcanu și-a sărbătorit fetița. Petra a împlinit 6 ani

Îmbrăcată într-o rochiță cu tul roz, Petra s-a bucurat să se afle în centrul atenției la ziua ei de naștere. Tortul, decorațiunile și baloanele în nuanțe de roz și argintiu, dar și invitații speciali, nu au lipsit de la evenimentul organizat cu multă atenție.

Mândră de fetița ei, Cristina Șișcanu a împărtășit pe rețelele de socializare „momentele de aur” de la petrecere. La vârsta de 6 ani, Petra este o fetiță înaltă, zveltă și cu bucle superbe, și pare că a moștenit deopotrivă frumusețea părinților ei, fiind mixul perfect dintre cei soți.

Cristina Șișcanu, naștere atipică: „Copilul e pe drum! Am atins capul copilului. Aveți 30 de secunde să vă hotărâți”

Pentru Cristina Șișcanu, unica ei experiență de naștere a fost altfel decât și-a imaginat ea inițial. În contextul aniversării fetiței sale, vedeta și-a adus aminte cum a decurs ziua în care a adus-o pe lume pe Petra.

Se întâmplase după o vizită la prietenii lor, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, și nimic nu anunța travaliul care avea să urmeze.

Acum 6 ani, într-o vineri, pe la ora 22:00 plecam de la Gabriela Cristea și Tavi Clonda, iar la poartă Gabriela mi-a dat câteva minieclere pe care Ie-am înfulecat în câteva minute… și asta după ce mâncasem grătar, salată şi o pizza întreagă pe timpul zilei (când am stat la spital vreo 4 ore pentru monitorizare… şi doamnele asistente şi doamna doctor ziceau că astăzi nasc, dar eu nu prea le-am crezut… nu simțeam nimic.. deşi aveam contracţii cu ritmicitate regulată). Am plecat de la ei pe la 22:00… am ajuns acasă repede (stăteau la două străzi de noi). Mă simțeam foarte bine!

Am observat că s-a eliminat dopul gelatinos la scurt timp. Am sunat-o pe doamna doctor, care mi-a spus să urc în acel moment în maşină şi să vin la spital… că nasc! 28.04.2017. Recunosc… mai întâi am făcut un duş și apoi am plecat… mă simțeam bine! Nu mi s-a rupt apa… sau cel puțin nu asa ca în filme.. Deși eram în travaliu, eu doar mergeam gârbovită, nu simțeam durere.

Când doamna doctor m-a controlat, a strigat: „Copilul e pe drum! Am atins capul copilului. Colul este dilatat! Aveți 30 de secunde să vă hotăraţi dacă facem cezariană sau nașteți natural.

Am avut dublă curiculară de cordon și Petra era foarte mare… Am făcut cezariană! Am fost de un calm incredibil…”, a scris vedeta pe InstaStory.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au o familie mare, frumoasă, pe care o prețuiesc în fiecare zi. Cei doi au un singur copil împreună, însă după divorțul lui Mădălin Ionescu de fosta soție, Cristina a devenit și mama celor doi copii mai mari ai prezentatorului TV.

În timp ce Ștefania este deja o tânără majoră și independentă, Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu, are în permanență nevoie de îngrijire.

Vezi și: Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani. Filip a fost sărbătorit în familie, cu tort și artificii | Demamici.ro

Vezi și: Cristina Siscanu si-a alaptat fetita in public. Parerea lui Madalin Ionescu: „Acceptați marea dezbracare naționala de pe litoral si de aiurea, dar condamnați o mama care-si hrănește copilul in public?” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni