Mămici și tătici celebri

Cristina Bălan, însărcinată în 6 luni cu o fetiță. Artista are și gemeni, născuți cu sindromul Down | Demamici.ro

Cristina Bălan, însărcinată în 6 luni cu o fetiță. Artista are și gemeni, născuți cu sindromul Down. Cristina Bălan este însărcinată în 6 luni cu cel de-al treilea copil.
Artista și soțul ei vor avea o fetiță, al cărei nume l-au și ales deja și este cu siguranță unul special.

Însărcinată în 23 de săptămâni, cântăreața a împărtășit vestea cea mare pe contul ei de Facebook, acolo unde a dezvăluit și numele micuței lor.

„Vă împărtășesc și vouă bunavestire, după o lungă perioadă de discreție. Astăzi se împlinesc 6 luni de când a apărut Minunea în viața noastră: Nadeea Sofia ♥️ Băieții sunt foarte încântați că vor avea o soră. Nouă încă ni se pare ceva extraordinar 🙏🏼”, a scris artista, care a și distribuit două fotografii în care apare cu burta la vedere.

Cristina Bălan, însărcinată în 6 luni cu o fetiță. Gemenii au ales numele pentru surioara lor

Cristina și Gabriel Bălan mai au doi băieți, gemeni, născuți cu sindromul Down.

Toma și Matei au vârsta de 9 ani și urmează școala de acasă acum, după ce mama lor a decis să-i retragă de la școală, nemulțumită fiind de sistemul de învățământ care nu este adaptat pentru nevoile lor.

Artista s-a implicat foarte mult în susținerea nevoilor gemenilor ei și nu i-a fost deloc ușor în unele momente.

Vestea că familia lor se va mări a fost primită cu multă bucurie de către Toma și Matei. Frații gemeni au înțeles imediat ce se întâmplă și abia așteaptă să-și cunoască surioara. Mai mult, fetița a primit ambele nume de la frățiorii ei.

Spre uimirea noastră, chiar au înțeles repede ce se întâmplă și că urmează să aibă o surioară. Ba chiar sunt foarte protectori cu ea, cu Cristina, au înțeles bine. Copiii copiază întotdeauna modelul părinților, după cum se știe. Și dacă m-au văzut pe mine că sunt mai protector cu ea și caut să o protejez și să o scap de anumite sarcini, ca să folosesc acest cuvânt, caută și ei să o protejeze mereu. Îi mai aud, „Hai, mami, mergi, nani!”, să se mai odihnească și ea.

O pupă de fiecare dată pe burtică. Se mai întâmplă și pe stradă să vrea să o pupe și ei nu înțeleg de ce acasă pot ridica bluzița și pe stradă nu. În fiecare seară, înainte de culcare, ori le citim povești, ori le punem povești. De altfel, unul dintre numele surioarei este dat din poveștile pe care le ascultă. Mai erau niște desene pe care le urmăreau ei, se numeau Sofia.

Și asta a fost primul nume ales de ei, și ulterior, Nadeea. Avem niște prieteni foarte buni care au fost în vizită exact când am aflat despre sarcină și pe ea o cheamă Andreea și piticii noștri, pentru că au anumite deficiențe de vorbire, nu puteau să pronunțe acum 6 luni, când am aflat de sarcină, Andreea, și spuneau Nadeea. Nouă ne-a plăcut foarte mult cum sună Nadeea, că nu e nici Nadia, e altceva. Dacă tot au decis piticii acest nume, dacă va fi fetiță, o să îi spunem Nadeea! Ulterior am aflat că e fetiță și, iată, așa a rămas, așa s-a decis! Ambele nume ale fetiței sunt date de pitici”, a declarat Gabriel Bălan pentru ciao.ro.

Vezi și: Cântăreața Cristina Bălan și-a retras gemenii cu sindromul Down de la școală | Demamici.ro

Vezi și: Cristina Balan, mamica de gemeni cu Sindrom Down: „Ii pup toata ziua. Si in talpa, si pe crestet, si pe spate si maini” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni