Mămici și tătici celebri

Crina Matei a adoptat o fetiță nou-născută și a devenit mamă la 50 de ani. Micuța Charlotte, ceremonie de botez, cu 11 nași | Demamici.ro

Crina Matei a adoptat o fetiță nou-născută și a devenit mamă la 50 de ani. Crina Matei a adoptat o fetiță nou-născută, iar micuța este centrul universului ei acum. Îndrăgita actriță în vârstă de 50 de ani a decis să adopte un suflet venit pe această lume, care nu a primit șansa unei familii.

Decizia de a adopta un copil a fost una extrem de discretă, însă accidental, criticul de modă Alin Gălățescu a dat-o de gol pe buna lui prietenă Crina Matei.
Alin Gălățescu a participat la botezul micuței Charlotte, fetița adoptată de Crina Matei, și a oferit astfel mai multe detalii.

„Noi amintiri dragi de la un botez rarisim: Charlotte, fiica specialei Crina Matei, împreună cu micuța mea Elida Elena – Happy! (n.r. – fericit)”, a scris Alin Gălățescu pe rețelele de socializare.

Crina Matei, botez de poveste cu 11 nași, dintre care 2 preoți, pentru fetița adoptată

Crina Matei a făcut un pas important în viața ei, în momentul în care a decis ca la vârsta de 50 de ani să adopte un copil.
Actrița pare că a contemplat multă vreme la această dorință, care într-un final a pris contur, dacă e să judecăm după complexitatea botezului micuței sale nou-născute.

Fetița actriței Crina Matei a avut parte de o ceremonie de botez cum nu s-a mai auzit până acum. Micuța Charlotte a primit binecuvântarea celor 11 nași, doi dintre părinții ei spirituali fiind chiar preoți.

„A făcut un botez fabulos, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, cu cea mai tare gașcă de nași pe care am văzut-o vreodată: 11, dintre care 2 preoți. Predica de după a ținut-o chiar unul dintre preoții-nași. Era o armată de nași. Nora lui Măgureanu, Alina, a fost nașa principală. Și-a luat rolul în serios și arăta extrem de spectaculos! Cris Simon a fost cea mai spontană nașă, îmbrăcată într-o rochie-ie românească, superbă”, a mai povestit Alin Gălățescu în emisiunea lui Cristi Brancu.

Botez de inspirație regală pentru micuța Charlotte

Crina Matei a vrut ca botezul fiicei sale să fie unul cu adevărat special. Și nu doar numele de botez al fetiței pare că a fost inspirat de regalitate (n.r. – Prințesa Charlotte de Wales, al doilea copil al cuplului Kate Middleton – Prințul William), dar și tematica evenimentului.

Petrecerea a avut loc la Pădurile Regale, iar Crina Matei și-a dorit ca botezul să aibă un dress code de White and Gold.

„Crina m-a întrebat: « Domne, dă-mi și mie un termen mișto, că vreau să fie toți îmbrăcați în alb și gold». Zic: «Cel mai emblematic a fost prima colecție de Haute Couture a lui Givenchy, făcută de Alexander McQueen.» Știi ce frumos era?! Era un zid alb și cu accentele alea gold… Era foarte spectaculos”, a mai spus Alin Gălățescu.

Ceremonia, dar și petrecerea, au fost pe cât de grandioase, pe atât de discrete și doar persoanele din cercul apropiat al artistei au știut.

„Iar discreția Crinei e remarcabilă. A fost un event extraordinar. Locul, seriozitatea cu care au tratat fiecare naș, diversitatea nașilor, faptul că au fost și preoți nași, pledoaria de la final – a fost absolut înălțător. Iar asta pentru Charlotte e fantastic”, a mai spus criticul de modă.

Vezi și: Horia Brenciu, declarații emoționante despre băiețelul pe care l-a adoptat. Mama lui biologică era minoră și voia să avorteze | Demamici.ro

Vezi și: A adoptat 4 frațiori pentru că nu a vrut să-i despartă: „Așa mi-a fost dat. Să-i întâlnesc pe ei.” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni