Mămici și tătici celebri

Corina Dănilă se mândrește cu fiica ei, deja majoră. Rianna a împlinit 19 ani | Demamici.ro

Corina Dănilă se mândrește cu fiica ei. Unicul copil al vedetei de televiziune s-a transformat într-o domnișoară acum și a împlinit de curând vârsta de 19 ani.

Luna decembrie este una aparte pentru Corina Dănilă și asta pentru că, mai presus de orice sărbătoare, este luna în care își aniversează fiica.

Într-o zi de decembrie, în anul 2003, vedeta TV devenea pentru prima dată mamă și cunoștea bucuria maternității, alături de partenerul ei la acea vreme, Norris Măgean. De atunci, Corina Dănilă a preferat să fie cât mai discretă cu viața ei personală, inclusiv în ceea ce o privește pe fiica ei.

Rareori, vedeta a apărut în public alături de minunea ei, Rianna, motiv pentru care fotografiile postate de vedetă împreună cu fiica ei au stârnit mereu curiozitatea fanilor.

Recent, Corina Dănilă a publicat o fotografie în care apare alături de Rianna, acum o domnișoară în toată regula.
În ziua în care fiica ei a împlinit 19 ani, Corina i-a transmis un mesaj scurt, dar din suflet.

„Totul meu. Sunt mândră de tine. 19 ani”, a scris Corina Dănilă în dreptul fotografiei mamă-fiică.

La prima vedere, Rianna pare că a moștenit mai mult din trăsăturile fizice ale tatălui ei, deși internauții au fost de părere că seamănă mult cu mama.

Corina Dănilă și Norris Măgean s-au despărțit după 6 ani de relație, iar fiica lor a rămas în grija mamei. Cele două au o legătură mamă-fiică apropiată, iar Corina Dănilă îi oferă toată susținerea ei.

„E un copil bun, din toate punctele de vedere! Are un suflet bun, este isteață, comunicativă și ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă. Deocamdată! Să vedem cum va decurge perioada de adolescență. Eu o încurajez și o susțin necondiționat în tot ce-și dorește să facă. Și așa voi face și mai departe”, spunea Corina Dănilă în urmă cu câțiva ani, despre fiica sa, conform unica.ro.

Chiar dacă viața nu a fost mereu ușoară pentru actrița și prezentatoarea TV, în urmă cu un an, la împlinirea vârstei de 50 de ani, a tras linie și s-a declarat împlinită sufletește.

„Sunt o femeie fericită și bogată. Îi mulțumesc bunului Dumnezeu!

Fericită, pentru că am făcut și fac ceea ce-mi place și ce am iubit cel mai mult în viață. Am vrut nu numai să știu, să descopăr, dar să și fac cu credință și după puterile mele tot ceea ce fac, ca să mă descopăr și să mă mărturisesc dumneavoastră: pe scenă, în film sau la televiziune.

Sunt un om bogat pentru că, în iubirea mea pentru oameni, am întâlnit la rândul meu oameni care au crezut în mine și care, prin truda lor, mi-au fost modele. Sunt un om bogat pentru că cei dragi îmi sunt aproape și pentru că mie îmi este îngăduit să le fiu alături, necondiționat, zi de zi.

Toate acestea sunt averea mea și, vă asigur! Nu este mică deloc… la 50 de ani de viață!”.

Vezi și: Violeta își dorește să studieze dreptul în SUA. Andreea Marin: „Am nopți când mă gândesc cu lacrimi în ochi la povestea asta” | Demamici.ro

Vezi și: Pepe, Crăciun în familie cu cei trei copii. Pepe Junior a împlinit deja 6 luni: „Doar Dumnezeu știe cât vă iubesc” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

7 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni