Știri interne

Adina, fetița de la groapa de gunoi Glina, destin ca-n filme. A împlinit 16 ani și e model internațional | Demamici.ro

Adina, fetița de la groapa de gunoi Glina, destin ca-n filme. A împlinit 16 ani și e model internațional. Adina, fetița de la groapa de gunoi Glina, are cu siguranță un destin ca-n filme. A trăit în condiții mizere, lângă o groapă de gunoi din București, alături de părinții și frații ei, însă viața avea să i se schimbe total în ziua în care o echipă de jurnaliști i-a aflat povestea.

În mijlocul mizeriei, jurnaliștii au descoperit niște copii de o frumusețe ireală, iar trăsăturile angelice ale micuței Adina aveau să înduioșeze o țară întreagă.

Au numit-o „păpușa de la Glina”, iar tot mai multe publicații și televiziuni au vrut să cunoască povestea fetiței de o frumusețe răpitoare, dar care trăia în condiții inumane cu cei trei frați ai ei, printre gunoaie, în timp ce mama se chinuia de pe o zi pe alta lucrând ca femeie de serviciu.

Adina, fetița de la groapa de gunoi Glina, destin ca-n filme. A împlinit 16 ani și e model internațional

Astăzi, Adina este o adolescentă la fel de frumoasă, în vârstă de 16 ani, și se bucură de cariera ei de model internațional.
Totul a început în momentul în care a fost descoperită, atunci când publicația Viva! i-a redat povestea, iar fotografia ei a ajuns direct pe copertă.

„Am descoperit că îmi place să pozez când am avut o ședință foto pentru revista VIVA!. Editorialul de modă cu mine a apărut în numărul din ianuarie 2020. Mi-a plăcut să fiu în centrul atenției, să mă aranjeze specialiștii, să fiu fotografiată, îmbrăcată, machiată și apoi să apar în reviste și toată lumea să mă recunoască și să mă felicite”, spunea Adina într-un interviu pentru Libertatea, în 2020.

„Păpușa de la Glina” este acum model internațional

Anii au trecut, însă ochii ei albaștri nu au putut fi uitați. Adina a primit susținere financiară pentru ea și familia ei de la mai multe persoane influente din România, iar ulterior a fost ghidată către a-și câștiga primii ei bănuți, într-o carieră în modelling.

Acum, Adina deja a câștigat experiență și a apărut în paginile unor reviste faimoase. Ea a participat și la festivalul „Romanian Fashion Philosophy”, acolo unde a purtat hainele mai multor designeri.

„Viața mi s-a schimbat în bine, am devenit cunoscută, am devenit un model. Frații mei sunt mândri de mine, îmi spun să merg în continuare pe această cale, că este o carieră frumoasă.

Nu mă gândeam niciodată că o să se întâmple așa ceva. Că mi se va schimba așa viața.”, a declarat Adina, într-un interviu recent, la Prima TV.

Vezi și: Noelle Vlasov, fiica designerului Ingrid Vlasov, a împlinit 18 ani. La 4 ani defila prima dată pe podium | Demamici.ro

Vezi și: Corina Dănilă se mândrește cu fiica ei, deja majoră. Rianna a împlinit 19 ani | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână