Mămici și tătici celebri

Corina Bud este cea mai mândră mămică. Băiatul ei, Robin, a împlinit 14 ani | Demamici.ro

Corina Bud este cea mai mândră mămică. Băiatul ei, Robin, a împlinit 14 ani. Corina Bud este cea mai mândră mămică. Extrem de fericită, Corina Bud a împărtășit pe Instagram mai multe fotografii, însoțite de o urare pentru băiatul ei.

Corina Bud este cea mai mândră mămică

În fotografiile postate de artistă, se observă cât de bine seamănă Robin cu mama lui. Mai mult, cântăreața nu a ezitat să posteze și câteva filmulețe din timpul unei petreceri, semn că adolescentul este la fel de energic ca ea.

„14 ani în care ai fost genial. La mulți ani! Pentru mine ești extrem de cool, super, unic, distractiv și drăguț, Robin. Bucură-te de joc! Joacă-l și câștigă întotdeauna! Super mândră de tine, curajosule!”, a scris Corina pe contul personal de Instagram.

Cine este tatăl lui Robin

Corina și Nelu Bud au format un cuplu timp de aproape 20 de ani, iar în urma iubirii lor a apărut Robin. În 2017, solista a dezvăluit că ea și partenerul ei de viață au luat decizia de a merge pe drumuri separate.

Corina Bud este cea mai mândră mămică. Atunci când și-a cunoscut fostul partener, Corina era o adolescentă de doar 16 ani, mărturisind în urmă cu mai multă vreme că fostul ei soț a fost primul și singurul bărbat din viața ei.

După separarea de soț, cântăreața nu s-a mai afișat în public alături de niciun alt bărbat.

Corina a rămas să-și crească fiul singură!

„Ne-am despărțit de ceva vreme. Am hotărât de comun acord să terminăm relația. Probabil că în următoarea perioadă urma să anunț. Eu sunt o femeie cu principii și mi-aș fi dorit o familie pentru Robin. Dar nu mai vreau să fiu atât de conservatoare, vreau ca Robin să aibă o mamă care zâmbește mult. Vreau să mă concentrez pe mine, pe cariera mea. Pur și simplu nu a mai funcționat. A fost o relație frumoasă. Pur și simplu nu a mai mers. Se mai întâmplă. Cred că important e să avem curajul să o spunem. Eu nu am avut”, a spus artista la acea vreme.

Vezi și: Actrița Jennifer Aniston (53 de ani) a renunțat la visul de a mai fi mamă: „Am încercat fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezești, de toate. Am pierdut acel tren” | Demamici.ro

Vezi și: Dora, fetița cuplului Aurelian Temișan – Monica Davidescu, a împlinit 12 ani: „Întotdeauna o tratăm ca pe un adult care poate avea păreri bune” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni