Comunicat oficial din partea Sanador in cazul Andreei Balan: „A intervenit un incident obstetrical major, o complicatie critica ce nu putea fi prevazuta” | Demamici.ro

Andreea Balan a facut stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana, luni, 04.03. Vestea a fost confirmata de sotul artistei, George Burcea, pe contul de socializare.

In urma cu putin timp, reprezentantii maternitatii Sanador au emis un comunicat de presa cu privire la starea de sanatate a artistei. Potrivit informatiilor furnizate de Sanador, starea Andreei Balan este una stabila. Artista a primit vizite din partea familiei si a putut comunica cu ei. Nu se stie cu exactitate de cate zile de spitalizare va avea nevoie vedeta.

Comunicat al Spitalului Sanador

„Pentru ca am primit mai multe solicitari din partea ziaristilor, cu acordul familiei va informam ca evolutia si starea de sanatate a artistei Andreea Balan s-au imbunatatit semnificativ in aceasta noapte. Familia ei a putut sa o viziteze si sa stea de vorba cu ea.

Starea ei de sanatate este in continuare monitorizata de echipa medicala care o ingrijeste. Pe masura ce avem noutati vi le vom comunica.
Pacienta Andreea Balan a suferit o interventie chirurgicala cezariana, in timpul careia a intervenit un incident obstetrical major, o complicatie critica ce nu putea fi prevazuta la consultiile sau prin investigatiile anterioare.

Situatia a fost gestionata cu succes de echipa medicala.Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nasteri.

Ca si in cazul tuturor pacientilor Sanador, spitalul nostru respecta dreptul lor la viata privata, astfel ca niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fara acordul familiei.”

Andreea Balan a adus-o pe lume pe Ella Maya, prima fetita, tot prin cezariana. Artista a ales sa nasca si de aceasta data printr-o interventie chirurgicala. Cu putin timp inainte de operatie, artista marturisea ca este nerabdatoare sa-si cunoasca cea de-a doua fetita, pe Clara Maria, si ii ruga pe fanii de pe Facebook sa-i tina pumnii. Clara Maria este sanatoasa si a avut la nastere 3,2 kg.

Citeste si:

ANDREEA BALAN A FACUT STOP CARDIO-RESPIRATOR IN TIMPUL NASTERII | DEMAMICI.RO

ANDREEA BALAN A ALES SA NASCA PRIN CEZARIANA: “MI-A PLACUT SA FIU RELAXATA, SA NU EXISTE DURERILE TRAVALIULUI!” | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână