Mămici și tătici celebri

Clipe grele pentru Lili Sandu. Mama sa e internată în spital: „L-am implorat pe Dumnezeu prin rugăciuni și lacrimi… ” | Demamici.ro

Clipe grele pentru Lili Sandu. Mama sa e internată în spital: „L-am implorat pe Dumnezeu prin rugaciuni si lacrimi… ”. Prezentatoarea TV trece prin clipe dificile. Mama sa a făcut o complicație după infectarea cu corovavirus. I-au paralizat picioarele, iar diagnosticul pus de medici a fost de poliradiculonevrita acută.

Indiferent de vârstă, nimeni nu e pregătit să-și vadă părintele suferind. Mama rămâne mamă oricâți ani ar trece peste ea, iar dragostea unui copil pentru mama sa este unică și nu poate fi comparată cu nimic în această lume.

Într-o postare sinceră, emoționantă, Lili Sandu a vorbit despre greutățile cu care se confruntă în ultima perioadă. A vorbit deschis despre suferința mamei sale, despre cât de greu îi este să se concentreze la muncă și să zâmbească, în timp ce mama ei suferă pe un pat de spital.

Clipe grele pentru Lili Sandu. Mama sa e internată în spital: „L-am implorat pe Dumnezeu prin rugaciuni si lacrimi… ”

„Sâmbătă seara in brațele mamei mele, locul asta magic care intotdeauna îmi alină sufletul. L-am implorat pe Dumnezeu prin rugaciuni si lacrimi.. multe lacrimi, sa nu mi-l ia.

Acum 2 săptămâni nenorocitul asta de coronavirus mi-a îmbolnăvit mama paralizându-i picioarele. Am internat-o de urgenta la Matei Balș iar diagnosticul a fost poliradiculonevrita acută o boala neurologica asociata cu infecția acestui virus.

In prima faza aceasta boala poate provoca și paralizia mușchilor respiratori Iar dacă se întâmpla asta pacientul trebuie intubat și ajutat sa respire mecanic.
Pe noi ne-a ajutat Dumnezeu sa nu trecem și prin așa ceva dar va spun sincer ca zilele acelea, cât încă era in situația critica, m-au dărâmat atât de tare încât cu greu ma adunam sa fiu bine pentru Tomi sau sa prezint emisiunea.

Știu, ma vedeați râzând… dar inima mea era rupta in bucăți de durere.

Le multumesc din suflet doctorilor ca au fost ca niște îngeri păzitori care mi-au dat încredere ca totul o sa fie bine. M-am simțit atât de neputincioasa sa-i alin durerile groaznice prin care a trecut si parca aveam momente când le simteam si eu, ca doar avem aceeiasi inima.. Dar astăzi am plecat de la ea zambind..
Tratamentul își face bine efectul, acum este internata la Spitalul Colentina, durerile au mai disparut si chiar dacă recuperarea va fi de lunga durata știu ca rugăciunile mele o vor aduce acasa.”, a fost mesajul pe care Lili Sandu l-a transmis prin intermediul contului de Instagram.

Clipe grele pentru Lili Sandu. Mama sa e internată în spital

Mesajele de susținere nu au întârziat să apară. Multe gânduri bune au fost îndreptate spre mama lui Lili Sandu.

„Rugăciunea copiilor pentru părinți este puternică! Fii încrezătoare!❤️”
„Multă rugăciunea pleacă spre voi, Lili. Te înteleg perfect. Fix acum 2 săptămâni am trecut și eu cu mami 🙏🏽♥️. O să fie bine! Doamne ajută!”, i-a transmis Majda Aboulumosha.
„Ne rugăm pentru voi! Însănătoșire grabnică! ❤️🙏🏼”, a scris și Emily Burghelea.

Vezi și: Băiețelul lui Lili Sandu a fost operat: „Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a vegheat” | Demamici.ro

Vezi și: Cum și-a înțărcat Lili Sandu băiețelul din prima încercare: „Am început cu înțărcarea pe timpul nopții, iar după am rărit mesele de sân treptat” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

6 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni