Mămici și tătici celebri

Cele două fetițe ale lui Pepe din căsnicia cu Raluca și-au întâlnit frățiorul mai mic. Cum au reacționat | Demamici.ro

Cele două fetițe ale lui Pepe din căsnicia cu Raluca și-au întâlnit frățiorul mai mic. Cum au reacționat? Pepe și actuala lui parteneră, Yasmine Ody, au devenit părinți de curând, iar artistul a devenit astfel de trei ori tătic.

Dacă până acum a fost tată de fete, Pepe experimentează acum noi emoții, după ce a întâmpinat venirea pe lume a primului său băiat.
În urmă cu două săptămâni, iubita lui, Yasmine, a adus pe lume un băiețel.

Cu toate acestea, Pepe nu a uitat de prima lui familie, dar mai ales de fetele lui, Maria și Rosa Alexandra.
Extrem de emoționant a fost momentul în care Pepe le-a făcut cunoștință celor două fete ale sale cu cel mai nou membru al familiei, frățiorul lor mai mic.

Cu zâmbetul pe buze, Maria și Rosa și-au ținut, pe rând, în brațe frățiorul, extrem de bucuroase că vor putea avea și ele grijă de el.
Deși tatăl lor și-a refăcut viața alături de altă persoană, cele două fete nu s-au simțit neglijate de tată și par să accepte noua structură a familiei lor, așa cum este în prezent.

Pepe și Raluca dețin custodia comună a fetelor

Odată cu divorțul, artistul și fosta lui soție au decis că familia este prioritară și au apelat la cea mai bună soluție astfel încât fetele lor să nu fie afectate de decizie.

Așadar, Raluca și Pepe au decis să dețină custodia comună a fetelor, astfel încât, ele petrec timp atât acasă la mama lor, dar și alături de tatăl lor.

„Eu cu Raluca comunicăm foarte bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniță și dorm și cu mine și cu Raluca. Raluca îi aduce la mine acasă, eu mă duc și-i iau de la grădiniță și tot așa. Nu ne vom certa niciodată, știm exact ce am decis”, a declarat Pepe anul trecut, pe YouTube.

Mai mult, se pare că fetițele au înțeles cu ușurință situația în care se aflau părinții lor, mai ales că noțiunea de divorț nu era străină pentru ele.

„Stăm împreună la aceeași masă o dată sau de două ori pe săptămână, ca doi oameni civilizați și atât. Din prima clipă când le-am spus fetelor: «știți, că mami și tati o să doarmă separat», ele nu au avut probleme, pentru că aveau exemple de cupluri divorțate și la școală. Mie mi se pare că fetele ascultă mai mult de mine, sunt mai cuminți când stau cu mine”, a mai spus Pepe.

Vezi și: Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Iubita sa a născut un băiețel | Demamici.ro

Vezi și: Raluca Pastramă a născut o fetiță! Ce nume deosebit a ales pentru micuță fosta soție a lui Pepe | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o zi

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână