Mămici și tătici celebri

Cei doi copii mari ai lui Cătălin Crișan, frumoși și talentați din cale-afară! Daria și Raris au lansat o piesă împreună VIDEO | Demamici.ro

Cei doi copii mari ai lui Cătălin Crișan, frumoși și talentați din cale-afară! Daria și Raris au lansat o piesă împreună. Cătălin Crișan se poate mândri la vârsta de 54 de ani cu trei comori de copii: Daria (22 de ani) și Raris (18 ani), cei doi copii mari din mariajul cu Lucia Buculac, și Lara Maria, fetița în vârstă de 10 ani, pe care o are alături de fosta soție, Alina Cupșa.

Chiar dacă viața de familie a artistului a fost una ceva mai zbuciumată, după două divorțuri, în prezent, lucrurile par să meargă în direcția bună. Daria și Raris, cei doi copii pe care îi are din prima lui căsătorie, cu Lucia Bubulac, au moștenit ce era mai frumos de la părinții lor.

Cei doi frați au trăsăturile extrem de frumoase și delicate și, pe deasupra, au fost înzestrați și cu talent muzical.

Copiii lui Cătălin Crișan se pot lăuda cu un palmares bogat, în ceea ce privește activitatea lor muzicală. În timp ce Daria a câștigat în 2017 festivalul „Mamaia Copiilor”, între 2011 și 2014 Raris a obținut și el numeroase premii și a ajuns inclusiv până în finala „Next Star”.

În paralel, fiica cea mare a artistului a intrat în primii 10 la UNATC I.L. Caragiale, secția Actorie, iar Raris visează să urmeze o universitate din străinătate și să se concentreze tot pe muzică.

Anul trecut, cei doi frați au lansat și o piesă împreună, un cover după hit-ul „Beggin”, apărut prima dată în 1967, al formației Four Seasons.

Pe lângă faptul că ne înțelegem foarte bine unul cu altul, simt că vocile noastre se completează perfect. De aceea, era normal ca prima noastră piesă oficială să fie prima pe care să o gândim și să o punem la punct împreună. Eu și Raris suntem cei mai mari critici ai noștri, ceea ce mă bucură enorm – știu că mereu mă pot baza pe un feedback obiectiv, oricând am nevoie de el.”, spunea Daria.

Și Raris a fost la fel de entuziasmat de colaborarea cu sora lui mai mare, drept dovadă că între cei doi nu există o competiție și au o relație foarte apropiată.

„Sunt la fel de fericit pe cât este și Daria pentru faptul că lansăm împreună prima noastră piesă. Am ales Beggin’ pentru că transmite libertatea și energia caracteristice generației noastre. Varianta de duet ne permite atât comunicarea mai bună cu publicul nostru, cât și nuanțarea diversă a piesei. Sper să vă placă și vouă la fel de mult pe cât ne-a plăcut și nouă să o exersăm și să-i oferim o notă personală!”, a declarat Raris pentru tvmania.ro.

Daria și Raris și-au felicitat tatăl atunci când au aflat că va mai avea un copil

Daria și Raris erau destul de mici atunci când părinții lor au ales să divorțeze. Se întâmpla în anul 2009, atunci când cei doi copii aveau 6, respectiv, 10 ani. Presa a relatat că în primii ani după divorț, relația dintre Cătălin Crișan și cei doi copii ai săi se răcise.

„Sincer, nu-mi aduc aminte foarte multe lucruri. Și nu cred că-mi dădeam seama ce se întâmpla. Eu nu-mi amintesc să fi avut o problemă de comunicare”, a declarat, ulterior, Raris, la Vorbește Lumea.

Cântărețul a avut o scurtă căsnicie cu medicul Alina Ioana Cupșa, care i-a dăruit și o fetiță. În ziua în care le-a spus celor doi copii mai mari ai săi că vor avea un frate sau o soră vitregă, reacția lor l-a emoționat.

„Am vrut ca cei mici ai mei să ştie prima dată. Le-am zis că e bine să nu fie singuri şi că o să aibă un frate sau o soră. Au reacţionat foarte bine. M-au făcut fericit”, spunea Cătălin Crişan.

Vezi și: Cum arată Daria, fiica Narcisei Suciu. Are 23 de ani, e superbă și trăiește în Finlanda | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

5 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

5 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână