Ce mare a crescut David! În urmă cu zece ani, Andra și Cătălin Măruță deveneau pentru prima dată părinți | Demamici.ro

Ce mare a crescut David! În urmă cu zece ani, Andra și Cătălin Măruță deveneau pentru prima dată părinți. David, primul copil al cuplului Andra și Cătălin Măruță, și-a aniversat în luna martie ziua de naștere.

Băiețelul familiei Măruță a împlinit 10 ani, pe data de 16 martie, iar momentul a fost marcat cu o petrecere în familie, cu zâmbete și emoții.

Ce mare a crescut David! În urmă cu zece ani, Andra și Cătălin Măruță deveneau pentru prima dată părinți

Cătălin Măruță i-a făcut o urare cu adevărat specială, postată și pe pagina lui de Instagram:

„David, îți mulțumesc că mă faci să îmi doresc să fiu mai bun! Vreau sa fiu un tată așa cum meriți tu, copil minunat! La multi ani! Te iubesc până la cer și înapoi! ❤️ @marutadavid”

La rândul ei, Andra s-a pozat alături de fiul ei, și a marcat cum se cuvine cei exact zece ani de când a devenit și ea pentru prima dată mamă.

„La mulți ani, fiul meu iubit! De 10 ani mă gândesc în fiecare clipă la binele tău și nu mă voi opri niciodată! Te iubesc!”

De pe contul său de instagram, David a răspuns prin comentariu la postarea mamei sale: „Te iubesc!”.

Andra și Cătălin Măruță formează una dintre cele mai frumoase familii cunoscute din România. Cei doi mai au împreună o fetiță, Eva, care urmează să împlinească 6 ani.

Andra și Cătălin Măruță, lecție de educație financiară în familie pentru cei doi copii

Andra și Cătălin Măruță se bucură fiecare de o carieră de succes, cu mulți ani de muncă în spate.

În ciuda succesului lor din televiziune sau muzică, cei doi au ales să rămână cu capul pe umeri și să își crească copiii cu un strop de modestie și apreciere a valorii banului.

Copiii cuplului Măruță sunt extrem de carismatici, motiv pentru care s-au implicat de mici într-o serie de proiecte, fie că a fost vorba de vlogging sau apariții în reclame.

Părinții nu le-au ascuns faptul că munca lor a fost recompensată, însă au încercat să îi responsabilizeze de mici prin lecții de educație financiară ținute acasă.

„Educația financiară este o temă foarte complicată și ne-am propus să o abordăm de când ei sunt foarte mici. Noi nu am crescut în familii în care totul era posibil și accesibil, am și muncit de la vârste fragede și am apreciat tot ce ne-au oferit părinții noștri. Asta se vede și acum, nu facem excese, nu cheltuim toți banii câștigați, nu ne îndatorăm ca să ne satisfacem orice dorință.

Ne dorim ca și ei să crească știind diferența dintre dorință și nevoie și să știe cât e nevoie să muncești pentru a avea rezultate, fie ele financiare sau de alt fel. Asta nu înseamnă că nu le cumpărăm lucruri, dar le explicăm mereu ce înseamnă asta, de unde vin banii și cum îi folosim. În plus, îi învățăm să doneze, să dea jucării și haine, să se gândească și la alții care sunt mai puțin norocoși.

Le-am explicat că au câștigat și ei bani, dar este foarte diferită munca lor de a unor adulți: ei nu sunt nevoiți să își câștige existența, asta e marea diferență. Noi avem grijă de ei, iar când avem o propunere pentru toți patru, luăm decizia împreună cu ei, gândindu-ne și la efortul lor, dar și la dezavantaje. Prioritatea noastră este ca ei să fie fericiți, sănătoși, nu să îi stresăm.”, a mai spus Andra pentru revista VIVA!

Vezi si: Andra și Cătălin Măruță, lecție de educație financiară în familie după ce copiii au început să câștige primii lor bani | Demamici.ro

Vezi si: Șerban Copoț, gânduri de tată: „Cei 7 ani de acasă pot fi șterși foarte ușor de 2 ani de anturaj prost” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

11 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni