Mămici și tătici celebri

Ce frumoși sunt copiii Marei Bănică! Micuța Donca, ședință foto în brațele frățiorului mai mare, Dima | Demamici.ro

Ce frumoși sunt copiii Marei Bănică! Micuța Donca, ședință foto în brațele frățiorului mai mare, Dima. Mara Bănică are toate motivele să se simtă împlinită. La 11 ani de când și-a îndeplinit visul de a deveni mamă, vedeta de televiziune a rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil.

La vârsta de 45 de ani, Mara Bănică este o mamă mândră care se bucură de cele două comori ale ei: băiețelul Dima și fetița ei, Donca.
Recent, vedeta a pus la cale o ședință foto cu adevărat specială, de familie. Mai exact, prima ședință foto alături de micuța Donca și, mai ales, crearea unor amintiri speciale pentru cei doi frățiori.

Dima și surioara lui, Donca, au pozat împreună. Ce-i drept, junioara familiei a fost un pic mai somnoroasă (așa cum se și recomandă la ședința foto de nou-născut), însă Dima a avut grijă de ea în timpul ședinței foto și a ținut-o cu tandrețe în brațe.

Micuța Donca, ședință foto în brațele frățiorului mai mare, Dima

Imaginile au emoționat-o extrem de tare pe Mara Bănică.

„Dima si Donca au realizat prima ședință foto împreună!❤️ Mulțumesc pentru răbdarea, talentul și dragostea cu care ne-au primit Elena și Vali la studioul lor! 🙏”, a transmis Mara Bănică.

Pe 1 aprilie, micuța Donca Maria împlinește 2 luni de când a venit pe lume și nu a stat degeaba deloc! Fetița Marei Bănică a cunoscut deja celebritatea pe Tik Tok, acolo unde mama ei a publicat și un filmuleț adorabil cu ea.

„Superbă!❤️ Să fiți sănătoase, fericite și iubite!”, i-a comentat o utilizatoare.

„Ce frumoasă e! Să vă trăiască! Bravo, Mara, ți-ai îndeplinit visul!”, i-a mai spus și Adriana Bahmuțeanu.

Postarea a adunat peste 20.000 de like-uri și peste 2000 de comentarii.

„O prințesă frumoasă care atunci când va crește mare o să fie mândră de mămica și tăticul ei!”, i-a mai scris o altă internaută.

Ce frumoși sunt copiii Marei Bănică! Cine este tatăl fetiței

Soțul Marei Bănică nu este persoană publică și nici nu își dorește să apară în lumina reflectoarelor, motiv pentru care și vedeta a fost reticentă în a se afișa public cu el.

Soțul meu conduce o multinațională în Germania și, din păcate, ne vedem la două-trei săptămâni, când vine acasă, trei-patru zile, să stea cu noi, dar relația asta este foarte asumată și așa a fost de la început, pentru că noi suntem oameni maturi. Nu știu cât o să o mai ținem așa, dar momentan asta e situația. E un tip foarte serios, conduce o firmă cu 800 de oameni, e extraordinar de deștept. În momentul în care se va naște fetița, va veni acasă. La un moment dat am discutat să nasc în Germania, dar, din cauza pandemiei, au picat toate planurile, așa că am să nasc în țară, la o clinică privată. Eu zic că o să fie bine”, a spus Mara Bănică pentru Fanatik.

Vezi și: Mara Bănică, prima fotografie cu chipul fetiței sale. Cum arată micuța Donca Maria | Demamici.ro

Vezi și: Mara Bănică a născut o fetiță la 45 de ani: „Tot astăzi este și ziua mamei mele. Un cadou mai frumos nu cred că se putea” | Demamici.ro

Vezi și: Primele imagini cu fetița Marei Bănică: „Ea este Donca Maria!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

7 ore

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână