Caz rar. O mamă din România a adus pe lume două fetițe, în aceeași zi, dar în ani diferiți | Demamici.ro

Caz extrem de rar. O mamă a reușit performanța să-și aducă pe lume fetițele în aceeași zi, dar în ani diferiți. Ce au în comun două surori din Ploiești în afară de familia în care s-au născut?
Chiar data nașterii, însă fără să fie gemene. Cele două fetițe au venit pe lume în exact aceeași zi a anului, 8 noiembrie, însă la o distanță de 4 ani.

Coincidența această uluitoare a făcut din cazul mămicii care a adus pe lume cele două minuni un moment special.

Alina și Florian Tudorache sunt părinții celor două fetițe și locuiesc cu toții la Ploiești. Mama fetelor este de profesie învățătoare, iar tatăl este fost jurnalist sportiv, iar în prezent, social media specialist.

„Ele sunt comorile noastre! Nu îmi încap în piele de fericire. Abia aștept să le serbăm pe amândouă în aceeași zi”, a declarat Florian Tudorache, tatăl celor două fetițe, pentru Stirile ProTV.

Carla Anastasia, prima fetiță a cuplului, a venit pe lume la data de 8 noiembrie 2018. Patru ani mai târziu, tot în aceeași zi, s-a născut surioara ei mai mică, Rose-Marie Natalie.

„Sunt convinsă că este un caz rar! Personal, în toată cariera, nu am întâlnit așa ceva. Cu siguranță, Carla și Rose-Marie sunt mândria orașului nostru”, a declarat și dr. Marilena Natalia Avram, cea care a asistat la nașterea celor două fetițe.

Cazul fotbalistului francez care are 3 copii născuți în aceeași zi

La nivel mondial mai există câteva cazuri de acest fel, însă cu siguranță cel mai spectaculos este chiar al fotbalistului francez Antoine Griezmann. La fel ca în cazul familiei Tudorache, membrii familiei Griezzmann își serbează anual copiii la aceeași dată. Însă nu doi, ci trei copii!

Mia s-a născut în 2016, Amaro în 2019, iar mezina Alba în 2021, potrivit Daily Mail.

„Cazul nostru seamănă foarte mult cu cel al lui Griezmann. Copiii lui sunt născuți pe 8, la fel ca fetele noastre. De asemenea, francezul și soția sa s-au căsătorit în 2017, iar eu și Alina ne-am cunoscut tot în acel an. Ei au devenit o familie în iunie, iar noi ne-am cunoscut în iulie”, ne-a spus, cu mândrie, Florian Tudorache.

Vezi și: Născut cu stea în frunte. Copilul care a venit pe lume pe 11.11. 2011, la ora 11:11 a împlinit 11 ani | Demamici.ro

Vezi și: Mămici gemene au născut în aceeași zi doi băieți cu aceeași greutate | Demamici.ro

Vezi și: O mamă a născut trei fete în aceeaşi zi, la diferenţă de trei ani una de cealaltă: „Este extrem de rar” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână