Mămici și tătici celebri

Cătălina Ponor a născut al doilea copil: „Cea de-a doua medalie a noastră este aici” | Demamici.ro

Cătălina Ponor a născut al doilea copil la mijlocul lunii martie. Fosta gimnastă a devenit la vârsta de 36 de ani, din nou, mamă de băiat, și a împărtășit bucuria și pe rețelele ei sociale, cu o fotografie realizată chiar din maternitate.

Cătălina Ponor a publicat o fotografie în care degetul ei mare este strâns de mânuța micuțului ei, „cea de-a doua medalie” a familiei, cum a numit-o ea.

Cătălina Ponor a născut al doilea copil

„Bine ai venit pe această lume și în familia noastră, micuță rază de soare! Cea de-a doua medalia a noastră este aici. Mami, tati și fratele tău mai mare te iubesc până la Cer și înapoi!”, a transmis Cătălina Ponor, la nașterea celui de-al doilea băiețel al ei.

Cătălina Ponor a devenit mamă pentru prima dată în decembrie 2022

La vârsta de 34 de ani, Cătălina Ponor avea să înțeleagă faptul că nicio glorie pe această lume nu îți oferă împlinirea pe care ți-o poate oferi un copil, atunci când îl aduci pe lume.

În decembrie 2022, fosta gimnastă aducea pe lume primul ei copil și al soțului ei, regizorul Bogdan Jianu, fiind felicitată de fostele colege de breaslă, printre care Stana Izbașa, Larisa Iordache, Monica Roșu, dar și Nadia Comăneci.

Un an mai târziu, în decembrie 2023, Cătălina Ponor anunța cu bucurie cea de-a doua sarcină.

„Dumnezeu ne-a binecuvântat încă o dată, mai repede decât ne-am fi putut imagina! Familia noastră se mărește și Vlad va avea un frățior .🥰🤰👨‍👩‍👦‍👦. Suntem foarte nerăbdători să îl cunoaștem pe micuțul familiei!”, transmitea la acea vreme fosta medaliată olimpică.

Cătălina Ponor și-a clădit o familie alături de Bogdan Jianu. Între cei doi este o diferență de 18 ani

După o carieră de succes în gimnastică, sportiva a reușit să-și clădească și o familie frumoasă.

În iunie 2022, Cătălina Ponor s-a căsătorit civil cu Bogdan Jianu, bărbatul alături de care are acum doi copii. În vârstă de 54 de ani, soțul Cătălinei Ponor, de profesie regizor, se cunoștea cu gimnasta de mai bine de 10 ani, însă abia în perioada recentă s-au gândit să ofere o șansă iubirii lor.

Bogdan Jianu e fostul soț al artistei Julia Jianu.  Cătălina Ponor și Bogdan Jianu locuiesc în prezent în Constanța și se bucură de familia pe care o au împreună.

Vezi și: Cătălina Ponor a născut. Sportiva a devenit mamă de băiat | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni