Mămici și tătici celebri

Cât de mult s-a transformat fiica lui Teo Trandafir! Maia a împlinit 19 ani: „Nu mai este un copil” | Demamici.ro

Fiica lui Teo Trandafir a crescut în toți acești ani sub lumina indirectă a reflectoarelor, prin prisma celebrității mamei sale.
Adolescenta a fost adoptată de vedeta de televiziune încă de pe vremea când era doar un bebeluș, iar de-a lungul anilor cele două au dezvoltat o conexiune foarte puternică.

Cât de mult s-a transformat fiica lui Teo Trandafir! Maia a împlinit 19 ani

Maia și-a susținut în permanență mama, în fiecare proiect în care a fost implicată, iar la rândul ei, Teo Trandafir, a găsit multă iubire, dar și un partener matur de discuție, în fiica sa.

„Maia nu mai este un copil, este un adult de aproape 19 ani”, spunea Teo într-un interviu acordat la începutul anului, în care a vorbit despre relația pe care o are cu ea.

„Relația dintre noi este clădită în fiecare zi cu răbdare și respect de ambele părți, cu înțelegere, pentru că mai și greșim, fiecare dintre noi. Însă, un simplu „Iartă-mă, am înțeles!” detensionează situații, chiar și în cazul generației de astăzi”, a spus Teo Trandafir.

La vârsta de 19 ani, Maia se apropie cu pași rapizi de perioada tânărului adult, iar transformarea ei a început să devină vizibilă și din punct de vedere fizic.

Tânăra este din ce în ce mai cochetă, iar acest lucru se observă și în fotografiile recente cu ea.
Deși nu este fiica ei biologică, multă lume a observat de-a lungul anilor asemănarea fizică uluitoare dintre vedetă și fiica ei.

Fiica lui Teo Trandafir a împlinit 19 ani. „Maia a venit, a picat din cer”

La vârsta de 36 de ani, Teo Trandafir a adoptat-o pe Maia, printr-o conjunctură menită parcă să se întâmple astfel.

Eu nu voiam copii. Ce să fac cu un copil? Eu nu sunt în stare să am grijă de mine. Abia mă descurc cu programul meu, abia mă descurc cu ale mele. „La 36 de ani… ce îți mai trebuie copil? Nu ești făcută să fii mamă, gata!”. Am împachetat-o și aia a fost.

Maia a venit, a picat din cer.

Nu mi s-a întâmplat niciodată să rămân gravidă. (…) Am eu niște ai mei pe care îi știe toată lumea, dar e mai bine să nu-i numesc. Niște îngeri la vedere. Unul dintre ei a venit și mi-a zis că are în față o doamnă care este însărcinată în 8 luni jumătate și ceva s-a declanșat… Zic, „deci de asta trebuie să îmi fac casă aici. Deci de asta toate astea… ”

Au urmat niște cercetări, pentru că a trebuit să demonstrez că pot să țin copilul, să-l cresc și că pot să-l susțin, că am un comportament, o conduită. Mi-am dat seama că acesta e copilul. Cum a zis și ea „Din cer eu te-am ales’”, a mai spus Teo Trandafir într-un alt interviu, pentru emisiunea online, „În Oglindă”.

Teo Trandafir îi oferă libertate fiicei sale în alegerile profesionale

Fiica lui Teo Trandafir. Despre drumul profesional pe care îl va alege fiica ei, Teo Trandafir a preferat mereu să rămână discretă, însă a dat de înțeles că nu vrea să își influențeze copilul în niciun fel.

„O tânără de aproape 20 de ani ar trebui să dea singură răspunsul la aceste întrebări. De la un punct încolo, noi, părinții, căpătăm tendința de a fi indiscreți în legătură cu viața copiilor noștri. Acest lucru nu ne face nici plăcere, nici bine”, a mai declarat vedeta într-un interviu.

În orice caz, Teo Trandafir nu își face griji în privința alegerilor Maiei.

„Sunt lucruri despre care nu vorbesc, pentru că nu știu dacă se vor întâmpla. Îmi aduc aminte că la 19 ani eram în anul ll de facultate, la arabă principal. Am terminat, mi-am dat toate lucrările. După care, dacă mi-ar fi spus cineva că nu o să profesez și că o să ajung în cu totul alt domeniu… nu aș fi crezut! Și atunci, ce o să facă Maia, numai Dumnezeu știe. Așa a fost cu mine, așa presupun că o să fie și cu ea.”, a mai spus Teo.

Vezi și: Adriana Trandafir a aflat la 50 de ani că a fost adoptată: „Sora mamei m-a înfiat, iar verișorii mei erau, de fapt, frații mei” | Demamici.ro

Vezi și: Povestea neștiută a mamei Adriana Trandafir. Primul copil i-a fost „smuls” din brațe când avea doar 7 ani: „Am crezut că viața s-a terminat pentru mine!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

12 ore

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o săptămână

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 săptămâni