Carmen Simionescu, petrecere desprinsă din povești, de ziua fetiței sale. Micuța Sofia a împlinit 2 ani | Demamici.ro

Carmen Simionescu, petrecere desprinsă din povești, de ziua fetiței sale. Micuța Sofia a împlinit 2 ani. Fiica cea mare a lui Adrian Minune a organizat cea mai frumoasă petrecere pentru micuța ei, care a împlinit pe 1 august, doi anișori de viață.

Tânăra mămică în vârstă de 23 de ani a avut grijă ca micuța Sofia să fie răsfățată ca o prințesă, astfel încât, și petrecerea a fost una pe măsură.

Încă de la primele ore ale dimineții, din ziua petrecerii, Carmen Simionescu a plecat cu o dubă prin oraș, pentru a face ultimele cumpărături cu cele necesare petrecerii. De mare ajutor i-a fost și o firmă de organizare evenimente, pe care a angajat-o special ca această zi să fie una memorabilă, atât pentru familia lor, cât și pentru invitați.

Copiii invitați la petrecere alături de părinții lor s-au simțit ca într-un parc de distracție. Până și micuța Sofia a părut uimită de toate decorațiunile și jucăriile amplasate în curtea casei lor.

Carmen Simionescu, petrecere desprinsă din povești, de ziua fetiței sale

”Dragii mei, ne-am început ziua în forță, cu pregătiri intense, pentru că astăzi Sofi a mea împlinește doi anișori. Am pregătit niște cortulețe indiene pentru copii, imediat vă arăt ce se întâmplă la noi în curte. Aventura, strigați ura! Am plecat cu duba să luăm copăcei și floricele”, a povestit Carmen pe Instagram.

În curtea casei lor au fost amplasate cu această ocazie corturi indiene pentru cei mici, pernuțe, măsuțe, farfurii și pahare așezate fastuos, magicieni, porumbei, baghete magice, baloane colorate.

Carmen Simionescu se află la prima experiență de mămică, însă sunt șanse mari ca în curând micuța Sofia să mai aibă parte de un frățior sau de o surioră.

Fiica cea mare a lui Adrian Minune adoră să fie mamă, iar de la venirea pe lume a fetiței sale, Carmen s-a transformat într-o mămică devotată.

Carmen a ales sa nasca prin cezariana

Fiica lui Adi Minune a devenit pentru prima data mama pe 1 august, la orele pranzului. Artista a nascut intr-un spital public din Bucuresti, prin cezariana.

In ciuda numeroaselor controverse legate de nasterile prin cezariana, la alegere, Karmen a marturisit cu sinceritate ca decizia de a-si aduce pe lume fetita printr-o interventie chirurgicala ii apartine.

Asumata, fiica lui Adi Minune, a marturisit ca si-a dorit sa scape de durerile din timpului travaliului si a nasterii vaginale.

„Am oscilat foarte mult, dar în final am luat decizia de a naște prin cezariană. Sunt niște dureri pe care le scutești. Am auzit femei care au avut travaliu în jur de 20 de ore, e un chin prin care femeia trece.

Eu cred că îți ia ani din viață. Este experiența mea. E decizia mea. Mama a născut prin cezariană, bunica a născut prin cezariană”, declara Karmen, intr-un interviu.

Vezi si: Fetița lui Karmen a împlinit un an! Sofia a avut parte de-o aniversare ca-n povești | Demamici.ro

Vezi si: Carmen Simionescu a nascut. Ce nume a ales pentru fetita | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână