Carmen Minune este insarcinata? Prima reactie a parintilor | Demamici.ro

Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, ar fi insarcinata, conform spynews.ro. Cantareata ar urma sa aduca pe lume un copilas la jumatatea anului viitor. Zvonurile au inceput sa prinda contur dupa vizita pe care vedeta si iubitul sau, Bogdan Caplescu, au facut-o la o clinica privata din Bucuresti.

Adrian Minune a fost intotdeauna foarte exigent cu copiii lui. Contactat telefonic de click.ro, cantaretul nu a vrut sa comenteze vestea si i-a dat telefonul sotiei. „Nu suntem noi in masura sa vorbim, asa ca va rugam sa o sunati pe Carmen sa va spuna ea aceste lucruri”, a declarat mama lui Carmen Simionescu, sotia lui Adrian Minune.

Carmen Simionescu a avut o relatie de 2 ani cu Bogdan Daragiu de care s-a despartit in urma cu cateva luni. Regizorul si fiica lui Adi Minune au anuntat despartirea pe conturile de socializare.

„Cu 2 ani in urma am inceput o frumoasa relatie cu Bogdan, insa astazi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comuna si am vrut sa aflati de la mine personal. Multumesc ca ai luat parte la calatoria mea. Au fost 2 ani plini de bucurii si momente frumoase. De azi incepem un nou capitol”, scria Carmen Simionescu pe contul sau de Facebook pe 29 august.

Carmen si-a refacut repede viata amoroasa alaturi de un alt Bogdan. Bogdan Caplescu este barbatul cu care cantareata are o relatie de scurt timp. Acesta a absolvit Dreptul la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti si s-a inscris la un master in cadrul aceleiasi Universitati.

Vedeta, in varsta de 21 de ani, nu a confirmat inca vestea cea mare.

Citeste si:

SOTIA LUI CABRAL, PRIMA FOTOGRAFIE CU BEBELUSA IN BRATE! CAT DE BINE ARATA PROASPATA MAMICA LA DOAR CATEVA ZILE DUPA NASTERE

ANDREEA IBACKA A NASCUT O FETITA PERFECT SANATOASA! CABRAL: „GATA! UI’ CE FRUMOASA E! SEAMANA PE TAC’SU!!!”

ADELA POPESCU A NASCUT! CUM ARATA DUPA 5 ORE DE TRAVALIU – PRIMELE FOTOGRAFII CU MAMICA SI BEBELUSUL | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni