Mămici și tătici celebri

Carla, fetița Paulei Chirilă, a împlinit 13 ani și se transformă într-o adolescentă frumușică foc | Demamici.ro

Carla, fetița Paulei Chirilă, a împlinit 13 ani și se transformă într-o adolescentă frumușică foc. Carla, fetița Paulei Chirilă, este una dintre sărbătoritele lunii decembrie. Luna cadourilor este cu adevărat specială pentru actrița Paula Chirilă. În urmă cu 13 ani, avea să primească cel mai de preț dar din această viață, venirea pe lume a fiicei sale.

Au trecut 13 ani plini de bucurii de la momentul în care Paula Chirilă și-a strâns pentru prima dată puiul la piept. Astăzi, puiul ei, transformat într-o tânără superbă, a împlinit vârsta de 13 ani.

Carla, fetița Paulei Chirilă, a împlinit 13 ani

„My all, my bday girl! Love you to the moon and back! ♥️ (N.r. –  Ești totul pentru mine, fetița mea sărbătorită! Te iubesc până la lună și înapoi)”, a scris Paula Chirilă pe pagina ei de Instagram, într-o urare publică făcută către fiica ei.

„La mulți ani, frumusețe! Să fii mereu zâmbitoare și norocoasă!💎🤍✨”, i-a transmis și Cătălina Grama (Jojo).

La mulți ani fericiți”, i-a mai scris și Simona Pătruleasa.

În imaginile postate de mama ei, Carla este surprinsă lângă brad, alături de cățelul familiei și cu zâmbetul larg pe chip. Fata a moștenit la prima vedere mult din frumusețea mamei sale, iar zâmbetul lor este leit.

Paula Chirilă și fiica ei, Carla, au o relație aparte: „Fiica mea să se raporteze la mine ca la o prietenă, și nu ca la o autoritate”

Paula Chirilă și-a crescut fiica singură, în ultimii ani, după ce a divorțat de tatăl fetei, bărbatul alături de care a avut un mariaj timp de 12 ani. În tot acest timp, actrița s-a străduit să lege o relație de prietenie cu fiica ei.

„Noi întotdeauna am fost apropiate, dar perioada aceasta ne-a apropiat și mai mult. Stăm non-stop împreună. Mie îmi e drag să stau tot timpul cu ea, dar pe de altă parte știu că ar avea nevoie să stea și cu cei de vârsta ei.

Deocamdată nu există conflictele între generații, dar simt că sunt acolo și că urmează să vină. Chiar le simt! Privesc așa cu îngăduință totul pentru că îmi aduc aminte cum eram și eu și încă-mi sunt proaspete în memorie amintirile. E o vârstă pe care mi-o amintesc cu drag!

Abia aștept să îmbrățișez toate modificările acestea, dar le văd. E mai cochetă, începe să fie mai preocupată de felul în care arată, se raportează și la ceilalți sau celelalte fete. Îmi umple inima de drag când văd că se modifică încet, încet”, a dezvăluit Paula Chirilă într-un interviu mai vechi, pentru cancan.ro.

Vezi și: Cristina Cioran, cu ochii în lacrimi, despre ziua când și-a văzut prima dată fetița născută prematur: „Avea niște degetuțe transparente. Mi-era frică să mă uit” | Demamici.ro

Vezi si: Cristina Cioran, însărcinată la 43 de ani: „Sunt foarte emoționată și foarte fericită!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

4 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

4 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

6 zile