Mămici și tătici celebri

Camelia Potec este însărcinată pentru a doua oară, la 41 de ani: „Am intrat în ultimul trimestru” | Demamici.ro

Camelia Potec este însărcinată pentru a doua oară, la 41 de ani. Vestea minunată a fost dată chiar de fericita mămică, care a scris pe pagina sa de Instagram o postare emoționantă, alături de o fotografie cu ea, cu burtica la vedere. 

Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, Camelia Potec, a precizat că nu și-a dorit să facă publică vestea cea mare până când nu a fost sigură că totul este în regulă cu bebelușul.

Camelia Potec este însărcinată pentru a doua oară, la 41 de ani

„Încep săptămâna prin a confirma că sunt însărcinată cu cel de-al doilea copil. Iubesc copiii și am simțit cât de binecuvântată sunt atunci când a venit pe lume Caelia-Ioana. De atunci, mi-am dorit pentru ea o surioară sau un frățior.Iată că astăzi, la cei 41 de ani ai mei, visul de a rămâne din nou însărcinată, s-a îndeplinit. 

Am decis sa nu anunț până în acest moment pentru a mă proteja și a fi sigură că totul este bine. Nu mi-a fost deloc ușor in primele 2 trimestre de sarcină. Acum, totul este ok! Am intrat în ultimul trimestru! Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le confirm când m-au întrebat”, a scris sportiva.

Felicitările au curs pe Instagram, printre cei care i-au transmis gânduri bune Cameliei Potec numărându-se Monica Roșu și Corina Caragea.

Camelia Potec și-a schimbat viața radical de când a devenit mămică

Camelia Potec a devenit mama unei fetițe superbe la vârsta de 36 de ani. După ce a devenit mamă, Camelia Potec spunea, într-un interviu pentru Antena Stars, cât de mult și-a schimbat viața.

„Nu ştiu dacă e chiar nevoie de felicitări, o să le transmit fiicei mele. Este extraordinar de frumos, chiar dacă este obositor. Este o oboseală foarte frumoasă. Nu ne văităm că suntem obosiţi pentru că nu avem timp. Fiecare zi este altfel, nu există monotonie. Înainte îmi spuneam că îmi doresc un copil. Acum îmi pare rău că nu am avut-o mai devreme. Este un sentiment de care noi femeile avem nevoie, suntem făcute să-l trăim. Mă bucur că a venit acum şi pot spune că îmi doresc şi alţi copii”, spunea, la acea vreme, Camelia Potec.

Și iată că dorința i s-a împlinit. Sportiva este însărcinată, din nou, la 41 de ani.

Vezi și: Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, este însărcinată | Demamici.ro

Vezi și: Bucurie imensă pentru Cătălina Ponor. Sportiva a anunțat că este însărcinată: „Va fi cea mai strălucitoare medalie” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

5 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni