Leon si Kamara, suflete pereche. Baietelul bolnav al artistului a fost supus la cea de-a 5-a interventie VIDEO | Demamici.ro

Baietelul lui Kamara, supus la cea de-a 5-a interventie. Leon, fiul lui Kamara, are 5 ani si 3 luni, insa in trupul sau firav care cantareste putin peste 10 kilograme se ascunde o putere inimaginabila. Dorinta de a se face bine si dragostea parintilor il ambitioneaza pe baietel sa treaca cu bine peste interventiile cu celule stem pe care le face la o clinica din Turcia.

Copilasul care sufera de paralizie cerebrala nu poate sa mearga si nici nu-si poate folosi ambele manute.

Leon a inceput tratamentul cu celule stem in luna mai, iar pe 23 august a facut cea de-a 5-a interventie. Concomitent cu transferurile de celule stem, Leon face si sedinte de fizioterapie.

Micutul este foarte vesel si coopereaza de minune cu cadrele medicale care l-au indragit nespus. Progresul este vizibil cu ochii liberi. Leon a reusit sa se ridice singur in sezut, pentru prima data in viata lui.

Dupa cea de-a 5-a interventie, Leon a devenit tot mai comunicativ si mai vesel. Baietelul lui Kamara canta impreuna cu tatal sau, iar video-urile in care isi exprima dragostea fata de parinti au impresionat zeci de mii de oameni.

Privindu-l in ochi pe Kamara, Leon ii marturiseste ca il iubeste mult si ca sunt „suflete pereche”. De dragul fiului lor, Kamara si Oana, fosta sotie a artistului, coopereaza. Binele lui Leon este pus pe primul plan.

Baietelul lui Kamara a reusit sa impresioneze oameni care nici macar nu-l cunosc. Miscati de povestea lui de viata, persoanele cu suflet mare au lasat nenumarate mesaje de incurajare pe contul lui Kamara.

Vezi si: Leon s-a ridicat pentru prima data singur. Reusita enorma pentru baietelul lui Kamara VIDEO

Oamenii, impresionati de povestea de viata a lui Leon

„Bravo..😍 ma bucur nespus de fiecare progres pe care il faceti de parcă ar fi copilul meu”

„Felicitări, Kamara! Esti un exemplu de tată, iar Leon este adorabil. Multă sănătate vă doresc.”

„Multumesc ,Leon nu ma mai satur privindu-te esti minunat! Esti un dar divin pentru noi cei care te iubim,eu vreau sa stii ca te ADOR!”

„Ești un dulce, adorabil și cuceritor Leon, mă bucur din suflet pentru tine, ingeraș scump. Ești un exemplu pentru noi toți, minune! Jos pălăria și vouă părinților că faceți orice pentru el și că nu vă dați bătuți.”

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni