Povești de mămici

Baietelul i-a murit in burtica dupa ce Stela a fost trimisa acasa de la spital: „Impingeam si speram ca copilul meu era in viata!” | Demamici.ro

Baietelul i-a murit in burtica dupa ce Stela a fost trimisa acasa de la spital. La 31 de ani, Stela Ernu a cunoscut cea mai mare durere prin care poate trece o femeie. Bebelusul i-a murit in burtica dupa ce personalul medical a trimis-o de doua ori acasa, cu toate ca termenul nasterii trecuse de mult.

Stela a nascut la Spitalul Universitar Basildon, insa in loc ca mamica sa-si stranga la piept baietelul si sa se bucure de caldura corpusorului lui micut, Lucas a venit pe lume fara suflare. Familia a apelat la ajutorul avocatilor de la compania Osbornes Law si spera sa li se faca dreptate.

Stela Ernu, din Aveley, Essex, a povestit drama prin care a trecut dupa ce personalul medical de la Spitalul Universitar Basildon a trimis-o acasa de doua ori, cu toate ca se afla in travaliu de 54 de ore.

Stela, care locuieste cu sotul sau George si fiica lor in varsta de 12 ani, Emilia, a marturisit: „Ca femeia care urmeaza sa aduca pe lume un copil, astepti cu nerabdare sa-ti tii puiul in brate.

Sa trec printr-un travaliu stiind ca bebelusul meu era mort a fost cel mai cumplit lucru pe care cineva si-l poate imagina si a fost cel mai rau lucru care mi s-a intamplat vreodata. Impingeam si speram ca bebelusul meu e in viata.”

„Eram pregatita sa nasc”

Stela a marturisit ca doctorii trebuiau sa-i induca travaliu pe 12 martie anul curent cand termenul era deja depasit cu 12 zile.

Dupa ce au inceput contractiile, femeia a mers la spital. A fost trimisa acasa si i s-a spus ca se intoarca peste 3 zile. A doua zi, contractiile au devenit din ce in ce mai puternice asa ca s-a intors la spital.

„Simteam ca urma sa nasc, ca sunt pregatita si nu am vrut sa merg acasa”, a declarat Stela, potrivit thesun.co.uk.

Cu toate ca contractiile erau foarte puternice, Stela sustine ca moasa a trimis-o acasa pentru ca nu erau suficient de frecvente. Speriata, femeia a intrebat daca nu exista vreun risc pentru bebelus, insa a fost asigurata ca micutul este 100% bine si a fost trimisa din nou acasa, de aceasta data, dupa ce i s-a recomandat paracetamol.

Baietelul i-a murit in burtica. Cand Stela a mers a treia oara la spital i s-a spus ca bebelusul ei nu mai e

„Cand doctorul a venit m-a intrebat cand mi s-a rupt apa si am spus ca nu am observat ca s-a intamplat asta. Mi-a spus ca-i pare foarte rau, dar ca nu mai aveam suficient lichid si ca bebelusul meu nu mai e.

Am inceput sa tip si sa plang si sa spun ca e imposibil sa se intample asa ceva. Am intrebat daca nu pot sa-mi faca cezariana sa vada daca bebelusul nu mai e in viata. Doctorul mi-a spus ca-i pare rau si a parasit incaperea.”

Stela a fost nevoita sa treaca printr-o nastere pentru a aduce pe lume trupul fara viata al micutului Lucas

„Mi-au dat trupusorul lui micut. Eram fericita ca pot sa-l tin pe micutul meu Lucas. L-am pus intr-un patut, langa mine si l-am tinut acolo pana a doua zi dimineata. In ciuda a tot ceea ce mi-au facut, nici macar nu l-au spalat. Am simtit un cutit in inima.

Mai multe persoane au tot incercat sa ma ajute odata ce mi-am pierdut copilul, insa lucrul asta nu a facut decat sa ma enerveze. De ce nu mi-au venit in ajutor cand era inca in viata?”

Share

Articole recente

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

21 de ore

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o săptămână

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 săptămâni