ULTIMA ORA! Baietelul disparut la Pecineaga a fost gasit mort. Trupul micutului, scos dintr-un bazin de dejectii | Demamici.ro

Baietelul disparut la Pecineaga a fost gasit mort. Iulian Alexandru Bitica, baietelul de 8 ani din Pecineaga, judetul Constanta, disparut in urma cu cateva zile, a fost gasit mort.

Trupul copilasului a fost scos din primul bazin de dejectii al complexului de porci din localitate, anunta observator.tv.

Ipoteza ca Iulian ar fi putut sa cada in bazinul de dejectii a fost lansata inca de la inceputul saptamanii.

In acest sens, doua autospeciale de scafandri si un autocamion de interventie cu motopompa de capacitate mare au incercat sa goleasca bazinul din apropierea unei ferme de porci din localitate. Bazinul era adanc de 6 metri.

Duminica, 3.11., rolele baietelului au fost gasite pe o strada din apropierea locuintei acestuia.

Baietelul disparut la Pecineaga a fost gasit mort

La o distanta mai mica de un kilometru de locul in care au fost gasite obiecte personale ale copilului se aflau bazinele, pline de dejectii de la un complex de porci.

„Am fost şi acolo, au venit pompierii şi scafandri dar nu pot intra în aceste dejecţii, pe marginea unei haznale se văd urme ca şi când un corp ar fi alunecat în ea. Am înţeles că mâine (luni – n.r.) vor fi verificate şi aceste haznale care trebuiau verificate mult mai devreme.

Din ce am auzit copilul a fost văzut pe camerele de supraveghere de la marginea localităţii sâmbătă în jur de ora 11:00 nu foarte departe de locul unde au fost găsite rolele, mai mulţi oameni au declarat că au văzut rolele în acel loc ssâmbătă în jur de ora 14:00 şi în direcţie cu aceste haznale. Sperăm că micuţul va fi găsit viu şi nevătămat”, au scris reprezentanţii organizaţiei pe Facebook.

In ultimele zile, militarii din cadrul ISU Dobrogea si-au focalizat atentia asupra bazinelor de decantare ale complexului de porci. Abia ieri a fost finalizata golirea bazinelor, iar trupul micutului Iulian a fost gasit in primul bazin.

Iulian Alexandru Bitica a disparut din fata locuintei, unde se afla la joaca

Politia din Pecineaga a fost sesizata cu privire la disparitia minorului sambata, 02.11. „Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pecineaga au fost sesizaţi, în jurul orei 19,00, cu privire la dispariţia lui Biţică Iulian Alexandru, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că acesta a dispărut în jurul orei 15,00, din faţa locuinţei, unde se afla la joacă”, a transmis IPJ Constanţa, citat de Agerpres.

Mama baietelului, Alexandra Paulet, distrusa de durere

„Este posibil să îl fi luat cineva cu o mașină și acum e ascuns pe undeva și îi este frică să iasă. Să vina acasa…

Am strigăt toată seară, peste tot, dar nu am auzit nimic. Sper să nu-l fi luat nimeni, să își bată joc de el”, a declarat Alexandra Paulet, mama lui Iulian, la scurt timp dupa disparitia baietelului ei.

 

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni