Mămici și tătici celebri

Aris Eram a fost exmatriculat de la liceu. Fiul Andreei Esca, trimis acasă după fapta lui: „A intrat diriginta în clasă, zici că eram la poliție” | Demamici.ro

Aris Eram a fost exmatriculat de la liceu. Aris Eram, cel de-al doilea copil al cunoscutei jurnaliste Andreea Esca, are în prezent 21 de ani, studiază zona de business la o facultate din Barcelona și este unul dintre concurenții îndrăgitului show „America Express”.

Fiul Andreei Esca a evitat în acest timp aparițiile media, dacă ar fi să facem comparație cu sora lui, Alexia Eram, devenită și influencer în online.
Cu o atitudine sfioasă mai degrabă și rezervat, iată că fiul jurnalistei a fost pus pe șotii în anii adolescenței, iar una dintre întâmplări i-a adus chiar exmatricularea de la liceu pentru o săptămână.

„Dacă aveam trei absențe sau întârzieri nemotivate aveam detenție sâmbăta. Am ajuns o dată, dar nu pentru întârziere, alte lucruri. Ne dădeau teme, lucruri de făcut care aveau legătură cu greșeala pe care ai făcut-o, ca să o înțelegi”, a explicat Alexia Eram, în podcastul „Badassmom”, conform unica.ro.

Tot în același podcast, unde au fost invitații Giuliei Anghelescu, colega lor de la „America Express”, Aris a recunoscut că a ajuns chiar să fie exmatriculat pentru o săptămână de la liceu, drept penalizare pentru fapta pe care a comis-o.

Aris Eram a fost exmatriculat de la liceu. Fiul Andreei Esca, trimis acasă după fapta lui: „A intrat diriginta în clasă, zici că eram la poliție”

„Mai rău decât detenția este să fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o săptămână. Mi se pare o prostie pentru că nu faci nimic. Nu-ți dau nicio temă, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic. Eu eram foarte fericit”, a mai spus el.

Fiul Andreei Esca, exmatriculat de la liceu din cauza unei glume cu colegii

O glumă mai puțin gustată de diriginta clasei i-a adus fiului jurnalistei o penalizare dură, de care acum, după perioada liceului, își aduce aminte cu amuzament.

„E amuzant. O povestesc, e tare. Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el. Am mers cu câțiva prieteni, haha, prietenul dă cu spray puțin. Ieșim tușind puțin, ne ducem la oră.

„Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…) Eram superstresat. Am dat două spray-uri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână”, a mai povestit el.

Aris Eram, surpriza de la „America Express”

Dacă prezența Alexiei Eram la „America Express”, o obișnuită a aparițiilor media, nu a fost atât de surprinzătoare, nu același lucru se poate spune și despre fratele ei. Aris Eram este o fire mult mai discretă, însă a acceptat să facă echipă cu sora lui în această competiție, de dragul aventurii.

„Am hotărât să plec într-o aventură care să mă pună la încercare din multe puncte de vedere, și „America Express” sună a «experiență ce trebuie trăită». Sunt curios de ce sunt în stare. Îmi plac provocările și abia aștept să fac echipă cu Alexia, pentru că suntem complet diferiți, dar cu aceeași dorință de a descoperi lumea! S-ar putea să ne iasă bine. În orice caz, o să facem tot ce ne stă în putință!”, a mai spus el.

În prezent, tânărul în vârstă de 20 de ani studiază la o facultate de business din Barcelona, Spania.

„M-am mutat în Barcelona. (…) Îmi place foarte mult, dar e prima dată când am stat atât de mult departe de casă și mi-am dat seama că îmi e dor de familie. Patru luni am stat cel mai mult fără să-i văd. I-am zis să-mi trimită salată de vinete prin curier și mi-a adus-o”, a povestit Aris Eram în 2022, la PRO TV.

Vezi și: Copiii Andreei Esca, de mici în lumina reflectoarelor. Aris și Alexia Eram au luat-o pe căi diferite, dar fac acum echipă la „America Express” | Demamici.ro

Vezi și: Romică Țociu, tată de fată și băiat. Fiul lui, Cătălin Țociu, are 26 de ani și l-a făcut deja de două ori bunic | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

6 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

6 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

o săptămână