Angelina Jolie, mamă cu 6 copii: „Încerc mereu să fiu calmă în fața copiilor, iar ei să nu-mi simtă fricile” | Demamici.ro

Angelina Jolie, mamă cu 6 copii: „Încerc mereu să fiu calmă în fața copiilor, iar ei să nu-mi simtă fricile”. Angelina Jolie își dedică cea mai mare parte a timpului creșterii și educației celor șase copii.

Starul de la Hollywood a vorbit recent, despre viața de mamă, în contextul pandemiei, într-un interviu rar pentru publicația Harper’s Bazaar UK.

Angelina Jolie are trei copii adoptați: Maddox (18), Pax (16), Zahara (15) și alți trei copii din căsnicia cu actorul Brad Pitt – Shiloh (14) și gemenii Knox și Vivienne (11).
Despre viața de mamă, actrița vorbește mereu cu duioșie, fiind perfect conștientă de impactul pe care îl are un părinte în dezvoltarea emoțională a copiilor.

În contextul pandemiei, Angelina a mărturisit că a rămas izolată alături de copii în locuința lor din Los Feliz, California.

Fiind o perioadă delicată, actrița s-a străduit să își protejeze copiii nu doar de temutul virus, dar și de starea de anxietate generată de pandemie.

Angelina Jolie, despre cel mai bun mod prin care îți poți proteja copiii

„Toată atenția mea e îndreptată spre ei. Ca mulți alți părinți, încerc mereu să rămân calmă în fața situațiilor critice, astfel încât, copiii să nu-mi simtă fricile, anxietățile, pe lângă alte griji pe care știu că și le fac oricum”, a declarat ea într-un interviu recent.

În timpul izolării acasă, familia actriței a trecut și printr-o pierdere.

„Iepurașul lui Vivienne a murit, în timpul unei operații, iar ca să treacă mai ușor peste acest eveniment, am decis să adoptăm alți doi iepurași care s-au născut cu o dizabilitate. Au nevoie să stea împreună, de asta am decis să îi luăm în pereche. Grija față de noile animăluțe a ajutat-o să-și concentreze atenția mai mult asupra lor în timpul carantinei”, a mai spus Angelina Jolie.

Fosta soție a lui Brad Pitt s-a dedicat în multe proiecte de caritate, în special la nivel internațional, în țările din lumea a treia.

Odată cu pandemia și protestele „Black Lives Matter” din 2020, actrița a mărturisit că a devenit mult mai conștientă și de nevoile pe care le are țara ei, în contextul unei crize.

După moartea lui George Floyd, Angelina Jolie a donat 200.000 de dolari Asociației Naționale ai Oamenilor de Culoare din SUA.

După aproape 20 de ani în care am fost implicată în proiecte de caritate internaționale, am ajuns în punctul în care am început să mă gândesc și la nevoile și greșelile din sistemul propriei mele țări. Același sistem care mă protejează pe mine, s-ar putea să nu o protejeze la fel și pe fiica mea sau orice altă persoană de culoare. Iar acest lucru este intolerabil”, a mai spus Jolie.

Angelina Jolie și Brad Pitt au divorțat în 2019 și au decis să rămână în relații apropiate, de dragul copiilor. Actrița împreună cu cei 6 copii locuiesc la o distanță de 5 minute de mers cu mașina de casa actorului, iar vizitele au loc des.

Vezi si: Ramona Bădescu, gânduri de mamă la 51 de ani: „Îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat atât de târziu” | Demamici.ro

Vezi si: Moldoveanca Mariana, mamă cu 7 suflete: „Nu ai nevoie de lux să crești mulți copii!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni