Andrei Ștefănescu a divorțat după 7 ani de căsnicie: „Vom petrece mult timp împreună, de dragul copilului” | Demamici.ro

Andrei Ștefănescu a divorțat după 7 ani de căsnicie: „Vom petrece mult timp împreună, de dragul copilului”. Andrei Ștefănescu, solistul trupei Alb-Negru, a trecut prin cel de-al doilea divorț. După șapte ani de mariaj fericit alături soția lui, Antonia, cei doi au decis să divorțeze.

Cuplul are împreună un copil, un băiețel în vârstă de aproape 4 ani.

Divorțul a fost unul amiabil, departe de lumina reflectoarelor, după ce Andrei și Antonia au ajuns la concluzia că este mai benefic pentru ei să pornească pe drumuri separate în viață.

Andrei Ștefănescu a divorțat după 7 ani de căsnicie: „Vom petrece mult timp împreună, de dragul copilului”

„Dragii noştri, după cum bine ştiţi, mereu am fost discreţi cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut şi acum. Din respect pentru voi am hotărât că este momentul să vă informăm despre situaţia noastră, pentru a nu exista neînţelegeri.

După 7 ani de relaţie, o poveste frumoasă de dragoste şi o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărţi. În luna septembrie am finalizat divorţul la notar pe cale amiabilă şi am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan şi nu numai.

Antonia şi Ayan locuiesc în continuare în casă noastră, îi vizitez aproape zilnic şi ne petrecem timpul împreună. Puiul este bine şi fericit şi ne asigurăm zi de zi ca această schimbare să nu îl afecteze.

Am ales să facem această tranziţie departe de ochii şi părerile celor din jurul nostru, pentru binele şi liniştea atât a noastră, cât şi a lui Ayan. Ştim că această decizie va uimi pe toată lumea care ne îndrăgeşte şi care ne-a fost alături de-a lungul anilor, însă amândoi suntem bine şi ne înţelegem foarte frumos în ciuda despărţirii noastre, lucrurile merg înainte la fel că până acum.”

Artistul și fosta lui soție au decis să rămână extrem de apropiați, chiar prieteni. Totul, de dragul copilului lor, micuțul Ayan.

Chiar dacă din punct de vedere legal copilul a rămas la mamă, Andrei Ștefănescu își dorește să fie cât se poate de prezent în viața lui Ayan.

„Chiar dacă nu vom mai parcurge viitorul mâna de mâna, o vom face umăr lângă umăr pentru binele şi fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea să nu va mire că vom petrece mult timp împreună şi că vom avea diferite activităţi împreună cu Ayan, familiile noastre şi prietenii noştri. În vieţile noastre se aşterne liniştea, de aceea va rugăm să respectaţi discreţia cu care am parcurs lunile acestea”, a transmis cântăreţul, pe pagina sa de Facebook.

Andrei Ștefănescu divorțează de Antonia. Cuplul plănuia să facă un al doilea copil

Vestea divorțului a venit la doar un an de când cuplul declara public că se gândesc și la al doilea copil.

Andrei și Antonia visau să-i dăruiască micuțului Ayan un frățior sau o surioară.

„Atunci când l-am făcut pe Ayan, am zis că nu-mi mai doresc încă un copil, pentru că n-aș putea să-l iubesc la fel de mult ca pe el. În ultimul timp însă ne gândim la al doilea copil, la un frățior pentru el, pentru că nu știm cât de lungă ne va fi viața, și ar fi bine să mai aibă pe cineva lângă el cu care să împartă bucuriile.

Pe de altă parte, ne dorim să mai trecem o dată prin această frumoasă experiență”, spunea Andrei Ștefănescu, într-un interviu din august 2019.

Vezi si: Pepe și Raluca Pastramă divorțează! Cei doi au împreună două fetițe | Demamici.ro

Vezi si: Clotilde Armand, mamă înainte de toate. Și-a îngropat două fetițe, însă și-a găsit puterea să se ridice | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni