Andreea Ibacka, primele declarații după naștere: „Este un băiețel super cuminte. Nu știu cu cine seamănă” | Demamici.ro

Andreea Ibacka, primele declarații după naștere: „Este un băiețel super cuminte. Nu știu cu cine seamănă.” Andreea Ibacka a devenit mamă pentru a doua oară, marți (05.10.2021). Soția lui Cabral a anunțat în stories că atât ea, cât și bebelușul se simt bine. Micuțul a avut la naștere 3420 grame și 52 cm și este extrem de cuminte. Mănâncă, doarme și plânge foarte puțin.

Primele declarații ale Andreei Ibacka după ce-a devenit mamă pentru a doua oară

„Am fost efectiv copleșită de foarte multe mesaje și gânduri și emoții cât se poate de pure și de sincere. Pentru asta vă mulțumesc din suflet. Am născut, da. Cabral, eu nu mai sunt grasă. Nu știu despre tine. Lăsând gluma deoparte, marți s-a întâmplat minunea din viața noastră. Am intrat în travaliu, așa cum așteptam, așa cum nu eram sigură că o să mi se întâmple pentru că prima oară în 41 de săptămâni n-a fost să fie și m-a adus soțul. Am rămas singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada aceasta. Suntem foarte bine, atât eu, cât și bebe. Suntem mega fericiți. Suntem niște norocoși. De altfel, chiar mâine urmează să ajungem acasă și abia aștept. Sunt atât de nerăbdătoare…

La mine lucrurile decurg mai ușor decât data trecută, recuperarea vreau să spun. E totul în regulă. Bebe este în regulă. Este un băiețel super cuminte. Nici nu știu cu cine seamănă. Mănâncă, doarme, e liniștit. Foarte rar plânge. La naștere a avut 3420 grame și 52 cm, nota 10. În rest nimic ieșit din comun. Am fost zăpăcită de atâta dragoste și emoții și activități alături de bebe, așa că pe parcurs o să vă povestesc mai multe, dar suntem foarte fericiți și foarte recunoscători și foarte noroșoși. Suntem sănătoși amândoi și abia așteptăm să ajungem acasă. V-am pupat!”

Cabral a devenit tată de băiețel. Mesajul postat de prezentatorul TV

La scurt timp după ce-a devenit pentru prima dată tată de băiețel, Cabral a scris pe pagina de socializare că atât Andreea, cât și bebelușul se simt bine. Tăticul nu a dat niciun detaliu despre numele pe care l-au ales pentru micuț. Toată lumea se așteaptă ca acesta să fie deosebit, așa cum a fost și în cazul celor două fete: Inoke și Namiko.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.

P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a fost mesajul prin care Cabral a nunțat pe pagina sa oficială de Facebook că a devenit tată pentru a treia oară.

Andreea Ibacka a sărit gardul când era însărcinată în 9 luni

Andreea Ibacka a avut o sarcină ușoară care i-a permis să fie activă până în ultimele zile înainte de naștere. Mai mult decât atât, pusă într-o situație inedită, actrița a omis că era însărcinată în 9 luni și a sărit gardul casei sale. Prezentatorul TV a explicat totul pe pagina sa de Facebook:

„- Bă! Sotia ta e gravidă tare, nu? Că sare gardul, de-aia întreb.
Mă blochez. Mă uit iar la ecran. Era un vecin…
– Ce face?!?!
– Gardul vostru. Sare gardul vostru. Sare în stradă. Pare puțin supărată…
Închide. Sun la Andreea Ibacka. Nu răspunde. Sun iar. Nimic.
Mă sună un număr.
– Alo?
– Mic, sunt eu. S-a blocat ușa și am rămas blocată cu Namiko în curte. Fără chei. Nu putem nici să ieșim din curte, nici să intrăm în casă. Vii cu cheile?
– Ai sărit gardul?!??
– Păi ce era să fac, să mă pun pe plâns?! I-am explicat piticei că dau o fugă până la vecini, am sărit gardul, te-am sunat, acum sar gardul înapoi la copil. Paaaa!
Și închide.
Luna a noua.
N-am ce să adaug la treaba asta. Aș concluziona cumva… dar nu-mi vine cum. Care. Ce.”

Cabral Ibacka si Andreea Pătrașcu s-au cunoscut pe platourile de filmare și s-au căsătorit în 2011. În 2013 au lansat împreuna proiectul „Casa Ibacka”, o emisiune pe care o moderau împreună. Cabral Ibacka a mai avut un mariaj, cu Luana Ibacka, cu care are o fiică, pe Inoke, în vârstă de 17 ani.

Vezi si: Andreea Ibacka a născut! Cabral a devenit tată de băiețel: „Leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt!” | Demamici.ro

Vezi si: Cum arată acum Inoke Ibacka, prima fiică a lui Cabral? A împlinit 17 ani și s-a transformat într-o adolescentă superbă | Demamici.ro

Vezi si: Imagini adorabile cu Cabral și fetița sa, Namiko: „Zgâtia asta nu obosește niciodată!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

4 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

5 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

5 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână