Andreea Bălan își serbează astăzi fetița cea mare. Ella Maya a împlinit 4 anișori: „Parcă ieri o țineam în brațe pentru prima oară” | Demamici.ro

Andreea Bălan, mamă cu adevărat împlinită, în ciuda greutăților cu care viața a încercat-o în ultimii ani.
Prioritățile în viața artistei s-au schimbat enorm de când a devenit mamă pentru două fetițe.
Ella Maya, prima ei fetiță, a fost cea care a făcut-o să simtă pentru prima dată dragostea și sacrificiul de mamă. Iar din acel moment, a știut că își dorește să repete experiența: așa a apărut micuța Clara.

Patru ani au trecut de la ziua în care Andreea Bălan și-a ținut în brațe pentru prima dată fetița, pe Ella Maya. Iar astăzi, artista a sărbătorit-o pe fetița ei, alături de surioara ei mai mică, Clara.

Andreea Bălan, mamă de fete: „Sunt cea mai fericită când le văd pe Ella și Clara fericite”

Deși în prezent își crește cele două fetițe singură, după separarea de tatăl lor, George Burcea, Andreea Bălan a ales să rămână în continuare puternică pentru ele, iar zâmbetul lor a devenit o prioritate în viața artistei.

„Sunt cea mai fericita cand le vad pe Ella si Clara fericite ❤️
Azi @ellamaya.official implineste 4 anisori frumosi 👧
Acesti ani in care am descoperit cea mai profunda si neconditionata forma de iubire, au trecut intro clipa si parca ieri o tineam in brate pentru prima oara🙏
Tot ceea ce conteaza pentru mine, este ca Ella si Clara sa fie implinite, sanatoase si sa aiba parte numai de lucruri frumoase 🤗❤️
La multi ani iubita mea printesa!”, a transmis Andreea Bălan de ziua de naștere a fetiței sale.

Andreea Balan a facut stop cardio-respirator in timpul nasterii

Andreea Bălan este extrem de recunoscătoare în fiecare zi pentru faptul că se află alături de cele două fetițe ale sale.
La cea de-a doua sarcină, artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană.

Artista a facut o complicatie extrem de rara numita embolie amniotica. Lichidul amniotic i-a intrat in sange facand-o sa intre in soc cardio-respirator.

„Embolia amniotica este un caz foarte rar, unul la 80.000. Nici eu nu am stiut exact ce inseamna. M-am documentat ca eu asta fac. Embolia cu lichid amniotic, prescurtat Ela reprezinta o complicatie foarte grava a sarcinii, a nasterii sau a avortului. Se datoreaza trecerii de lichid amniotic in sange. Mortalitatea materna intre 61 si 81 %, sechelaritate neurologica 85%.

Deci daca eu sunt acum o supravietuitoare, eu ar trebui sa fiu 85%… Momentan nu sunt, dar vedem mai incolo. (…). Eu am nascut cu doctorita mea Elena Voiculescu care ma monitorizeaza de peste 10 ani, cu care am nascut-o si pe Ella Maya. Imediat cum am intrat in stop cardio-respirator au inceput manevrele de resuscitare.

Am fost intubata si doctorita mea si-a dat seama ca asta este problema. Bineinteles ca s-a consultat cu domnul doctor Herghelegiu, directorul spitalului, s-a mai consultat cu inca o doctorita si toti 3, impreuna cu doamna anestezista Mihaela Craciun au hotarat ca aceasta este problema, embolie amniotica.

Sangeram peste tot. Eu deja eram cusuta, inchisa si totusi sangeram. Au luat toate masurile necesare ca sa curete tot lichidul amniotic si sa curete tot ce trebuia in interior pentru ca nu cumva sa ajunga tot lichidul amniotic in sange pentru ca altfel as fi murit”, povestea artista după nașterea micuței Clara.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni