Andreea Balan a ales numele fetitei din burtica! Artista poate naste oricand | Demamici.ro

Andreea Balan este insarcinata in 9 luni si in aproximativ doua saptamani isi va tine in brate cea de-a doua fetita. Artista le-a marturisit fanilor ca are probleme mari cu insomniile si abia reuseste sa se odihneasca 2-3 ore pe noapte.

Situatia este cu atat mai grea, cu cat micuta Ella Maya o ia „de buna” la prima ora a diminetii si o implica direct in jocurile sale.

Insarcinata in 36-37 de saptamani, Andreea Balan a fost la ultimul control inainte de cel preanestezic. Doamna doctor a masurat-o pe bebelina si i-a spus ca micuta ar avea undeva la 2,8 kg.

„Sunt multumita de ceea ce mi-a spus doamna doctor. Intr-adevar a coborat foarte mult. Caputul este deja jos. Poate sa vina pe lume oricand, asa mi-a spus. Trebuie sa fiu foarte atenta, sa stau mai mult in pat.

Oricum nu aveam activitate prea mare, dar mi-a spus sa stau cat pot de mult intinsa ca sa nu riscam sa nasc prematur. Oricum dupa 37 de saptamani nu se mai poate spune ca bebelusul este prematur, dar vreau neaparat ca bebelusul sa vina la 39 de saptamani”, a spus Andreea Balan in vlogul sau.

Avand in vedere ca prima fetita are 2 prenume, parintii au decis ca si cea de-a doua fetita sa fie botezata tot cu 2 prenume. Andreea Balan si George Burcea au ales pentru „bebelina” doua prenume scurte, cu rezonanta: Clara – Maria.

„O să o cheme Clara Maria. Este un nume scurt, frumos. Și o să o cheme Burcea-Bălan, în loc de Bălan-Burcea. O să fim o familie cu patru nume diferite”, a declarat Andreea Balan. Numele de Sfanta, Maria, a fost ales dupa bunicile celor doi parinti.


Andreea Balan este insarcinata cu cel de-al doilea copil pe care il va aduce pe lume la inceputul lunii martie. Artista si sotul sau, George Burcea, sunt parintii unei fetite de 2 ani, Ella Maya. Vedeta a decis sa se retraga de pe scena cu 3 luni inainte de nastere, dar isi propune sa revina in concerte si la evenimente in luna aprilie.

Citeste si:

ANDREEA BALAN, INSARCINATA CU CEL DE-AL DOILEA COPIL: “CU ELLA AM ALES SA ALAPTEZ FIX O LUNA CA SA POT MERGE LA CONCERTE FARA SA MA MULG PRIN BAI!” | DEMAMICI.RO

LAURA COSOI, CU FETITA IN MALDIVE! IMAGINI DIN VACANTA – CAT DE FRUMOASA E MICUTA RITA | DEMAMICI.RO

ADELA POPESCU, DESPRE VIATA DE MAMA CU 2 COPII: “ERAM CU ASTA MIC IN BRATE SI M-A BUSIT PLANSUL” | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni