Mămici și tătici celebri

Andreea Antonescu, din nou mamă, la 11 ani de la prima sarcină: „A doua minune din viața mea” | Demamici.ro

Andreea Antonescu este însărcinată. Andreea Antonescu, din nou mamă, la 11 ani de la prima sarcină: „A doua minune din viața mea.” La 11 ani de când devenea pentru prima dată mamă și întâmpina venirea pe lume a fetiței sale, Sienna, artista a dat din nou vestea cea mare.

Fosta jumătate a trupei „Andre” are toate motivele să fie fericită. Însărcinată pentru a doua oară, la vârsta de 39 de ani, se pregătește să își întemeieze o nouă familie, împreună cu partenerul ei. Cei doi trăiesc de scurtă vreme o poveste de dragoste discretă, ferită de lumina reflectoarelor.

Andreea Antonescu s-a fotografiat cu burtică de gravidă și a dat vestea cea mare pe pagina ei de Instagram. A numit-o „a doua minune” din viața ei, iar fericirea i se poate citi pe chip.

„A doua minune din viața mea!😍🥰 Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de @victor.vrinceanu1988. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media!

Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!❤️”, a transmis Andreea Antonescu

Andreea Antonescu mai are o fetiță din fosta căsnicie

Andreea Antonescu mai are o fetiță împreună cu fostul ei partener de viață, Traian Spak. Cei doi au locuit câțiva ani buni în America, apoi artista a revenit în țară, însă în cele din urmă distanța dintre ei și-a spus cuvântul, iar căsnicia lor a luat sfârșit.

Sienna, în vârstă de 11 ani, este rodul iubirii dintre ei doi, iar fetița s-a întors și ea în țară alături de mama ei. Cele două au o relație apropiată, iar ambii părinți au grijă să nu-i lipsească nimic.

Prima experiență a maternității a venit cu multe provocări pentru Andreea, mai ales că a stat nedespărțită de fetița ei și nu și-a dorit să apeleze la bone.
În urmă cu câțiva ani, artista mărturisea că nu s-ar mai vedea din nou mamă, însă iată că viața e plină de surprize!

„A fost foarte greu și este foarte greu, nu e vorba doar de scutece. Pornind dintr-un domeniu în care eu am activat toată viața, îți dai seama că nu am avut vreodată un program strict, nu am fost pe lângă casă să știu exact cum stau lucrurile în bucătărie, cum stau lucrurile când trebuie să faci curat, am muncit și am compensat pe alte părți.

În momentul în care am avut-o pe Sienna am realizat că am făcut un copil pe care mi-l doresc să-l cresc, nu am apelat la bone și nu îi judec pe cei care au bone. Ideea e că sunt o mamă prea nebună și îmi fac prea multe filme în cap ca să îmi pot lăsa copilul în grija altcuiva în afară de mama mea. Și mi-a fost greu! Primul an am stat doar eu cu Sienna și nu știu dacă aș mai putea să o iau de la capăt”, declara ea în urmă cu 6 ani.

Vezi și: Emily Burghelea va deveni din nou mămică: „Nu era din cauza anemiei, sunt însărcinată” | Demamici.ro

Vezi și: Chrissy Teigen este însărcinată la aproape 2 ani de la pierderea fiului ei Jack | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni