Mămici și tătici celebri

Anca Țurcașiu, cu ochii în lacrimi după ce fiul ei s-a însurat la 23 de ani: „De azi am oficial doi copii” | Demamici.ro

Anca Țurcașiu, cu ochii în lacrimi după ce fiul ei s-a însurat la 23 de ani: „De azi am oficial doi copii”. Anca Țurcașiu a trecut prin clipe emoționante de curând, după ce unicul ei fiu a decis să facă pasul cel mare.

Radu, unicul fiul al artistei, s-a căsătorit la 23 de ani în fața ofițerului de la Starea Civilă cu aleasa inimii lui, Andreea. La fericitul eveniment au luat parte apropiații, iar mămica Anca Țurcașiu a fost peste măsură de emoționată. Fiul ei a devenit oficial bărbat și s-a deschis un nou capitol în viața lui.

Mamă de băiat, iar acum și soacră mare, îndrăgita cântăreață a întâmpinat-o cu brațele deschise pe nora ei, pe care a ajuns să o considere ca pe o fiică.

„De azi, am oficial doi copii.
Sunt foarte fericită.
O iubire mare, mare!
Și știu că totul va fi bine, că vă iubiți foarte mult, că vă completați minunat și că fiecare zi din viața voastră e o sărbătoare!
Așa să rămâneți mereu!
Vă iubesc enorm!
Andreea, Radu, m-ați făcut o mamă extrem de mândră!”, a scris artista în dreptul fotografiei în care apare alături de fiul și de nora ei.

Radu, fiul Ancăi Țurcașiu, este rodul iubirii dintre artistă și fostul ei soț, Cristian Georgescu. Cei doi au divorțat în anul 2020, iar tatăl băiatului a fost și el prezent la cununie.

Iar dacă artista este obișnuită de ani buni cu lumina reflectoarelor, fiul ei preferă să ducă o viață cât mai discretă și aproape de natură. Tânărul de 23 de ani a urmat cursurile Facultății de Pedagogie și este prfesor de snowboard în Brașov.

Anca Țurcașiu, speriată de gândul că va deveni în curând și bunică: „Nu mă gândesc la viitor. Mi-e frică!”

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, la două zile după cununia fiului ei, Anca Țurcașiu a trecut din nou printr-un val de emoții.
Artista a urmărit imagini din arhiva emisiunii, din urmă cu mai mulți ani, atunci când apărea tot la Măruță în emisiune cu fiul ei, care pe atunci era doar un puști.

Anca Țurcașiu nu și-a putut stăpâni lacrimile, atât de nostalgie, cât și de bucurie. Artista a mărturisit că are o relație extrem de apropiată cu nora ei și aproape nu-i vine să creadă că se apropie cu pași rapizi spre o nouă viață, cea de bunică.

Cum sună apelativul ăsta! Soacră mare! Eu cu Andreea, nora mea, am avut o relație de prietenie, eu o consider o prietenă foarte bună. În curând o să spun că sunt bunică! Nu mă gândesc la viitor. Mi-e frică!

A fost foarte emoționant momentul de la Starea Civilă, foarte frumos. Extrem de emoționant. Relația lor e de trei ani de zile, ei sunt foarte discreți. Au făcut un eveniment foarte restrâns. Sunt niște copii, sunt buni, romantici. Se completează reciproc. Eu am trăit acești trei ani alături de ei. Sunt un cuplu extrem de legat.

La cununie a fost puțină lume. Am fost eu, tatăl meu și copiii. Ei sunt familia mea”, a declarat Țurcașiu, la Pro TV.

Vezi și: Aurelian Temișan, mândru tată de fată! Micuța Dora are 11 ani și a moștenit carisma părinților ei | Demamici.ro

Vezi și: Cum arată Daria, fiica Narcisei Suciu. Are 23 de ani, e superbă și trăiește în Finlanda | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni