Anca Serea, insarcinata a sasea oara! Vedeta naste in 3 luni. Primele declaratii | Demamici.ro

Anca Serea, insarcinata a sasea oara! Anca Serea (38 de ani) a spus mereu ca isi doreste o familie numeroasa. Iata ca vedeta este insarcinata pentru a sasea oara si ii va darui lui Adi Sina (42 de ani) cel de-al 4-lea copil.

Anca Serea se confrunta cu o anemie severa care, in cursul anului trecut, a trimis-o de mai multe ori la spital. Din fericire, starea ei actuala de sanatate este buna. Cu toate ca sarcina nu a fost una programata, Anca Serea si Adi Sina se bucura de vestea ca vor deveni din nou parinti.

Cei doi vor avea o fetita pe care o vor numi Leeah. Au ales acest prenume intrucat au vrut sa pastreze acelasi registru biblic ca in cazul numelor celorlaltor 5 copii.

„Mereu am spus că ne mai dorim un copilaş şi iată că minunea s-a întâmplat. Sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut.

Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate şi cu anemia mea, pe care o ţin sub control, dar şi cu o tensiune foarte mică”, a declarat Anca Serea pentru revista Unica.

Anca Serea este insarcinata in 6 luni si a preferat sa tina totul secret pana acum. Doar apropiatii au stiut vestea cea mare. La evenimente, vedeta a optat pentru outfit-uri mai largi care i-au ascuns burtica de gravida. Iata ca trucurile la care a apelat au dat rezultate. Anca Serea va naste in iulie.

Anca Serea si Adi Sina s-au casatorit pe 6 noiembrie 2015 si au trei copii: Noah (6 ani), Ava (5 ani) si Moise (3 ani).

Anca Serea a mai fost casatorita o data cu afaceristul Filip Poplingher, insa a ramas vaduva la 28 de ani. Din aceasta casatorie, prezentatoarea TV mai are doi copii: pe David (17 ani) si Sara (10 ani).

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni