Mămici și tătici celebri

Alina Sorescu, primele declarații după ce magistrații au decis custodia comună a celor două fetițe: „Voi lupta până la capăt” | Demamici.ro

Alina Sorescu, primele declarații după ce magistrații au decis custodia comună a celor două fetițe. Alina Sorescu a primit verdictul magistraților în ceea ce privește decizia de custodie a celor două fetițe pe care le are împreună cu Alexandru Ciucu.

Artista și fostul ei soț au depus actele de divorț după 12 ani de mariaj, iar odată cu separarea lor s-a intentat și procesul de custodie al celor două fetițe pe care le au împreună, Raisa și Carolina.

Inițial, fetele au rămas în grija mamei, însă după ultima decizie venită de la instanță, Alina Sorescu a aflat că judecătorii au stabilit ca de acum înainte, fetele să locuiască o săptămână cu ea și în următoarea săptămână cu tatăl lor.

Alina Sorescu, hotărătă să facă apel la decizia magistraților cu privire la custodia fetelor

Alina Sorescu s-a arătat nemulțumită de faptul că instanța nu i-a acordat custodia totală a celor două fete.

Deși inițial a fost discretă în ceea ce privește familia ei și schimbările care au apărut odată cu separarea de Alexandru Ciucu, de data aceasta, artista a făcut o declarație publică prin care și-a arătat poziția fermă în ceea ce privește viitorul micuțelor Carolina și Raisa.

Cântăreața vrea să facă apel și să conteste decizia magistraților, menționând că nu își dorește ca cele două fetițe să fie plimbate dintr-o casă în alta, până la împlinirea vârstei de 18 ani.

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata.

Voi lupta de această dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut. Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama. Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru ca acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere.

Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar. Sper ca judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții.”, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu în mediul online.

Vezi și: Alina Sorescu și-a sărbătorit fiica cea mare: „Să crești mare și deșteaptă, Carolina mea iubită!” | Demamici.ro

Vezi și: Alina Sorescu si-a spus parerea despre vaccinare. Postarea ei a adunat mii de comentarii | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni