Mămici și tătici celebri

Alina Ceușan este însărcinată pentru a doua oară. Modul inedit în care a dat vestea cea mare | Demamici.ro

Alina Ceușan este însărcinată pentru a doua oară. Modul inedit în care a dat vestea cea mare! Vedeta și-a anunțat următorii de pe rețelele de socializare că ea și soțul ei vor deveni din nou părinți, într-un mod emoționant: o scrisoare pentru fiul său.

Alina Ceușan este însărcinată pentru a doua oară. Modul inedit în care a dat vestea cea mare

„Dragul nostru Rock, 

Avantajul de a crește alături de un frate sau o soră este că devii tot mai bun la fracții… De asemenea, se spune că indiferent de vârstă, când ești alături de ei, te întorci parcă instant în copilărie.

Ăsta-i cel mai frumos dar pe care noi ți-l putem da… și atât eu cât și Raul vorbim din experiență pentru că fiecare dintre noi avem pe cine suna și la trei noaptea dacă este cazul. Viața noastră se schimbă din nou, în luna august, și sperăm ca schimbarea să vină în forma celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil”, a scris Alina Ceușan pe Instagram.

Alina Ceușan, o mămică dedicată

Alina Ceușan și-a dorit să își aibă copilul mereu aproape, însă, atunci când are proiecte solicitante nu ezită să apeleze la ajutor.

„Încerc să mă împart cât de bine pot. Și când sunt singură pe undeva și aud „Mama!”, mă întorc și mă uit după cine strigă. Avem în primul rând ajutor, o bonă internă care și acum se află cu Rock. Fără ea nu aș reuși, dar nici fără mama-soacră sau mama mea până a venit ea. Contează foarte mult să ai acest ajutor dacă vrei să continui. Eu am zis întotdeauna că pot să stau cu Rock acasă, poate mai pun și de o ciorbă și o tocană, nu știu dacă mai apuc și să pun la spălat, dar ne descurcăm”, spunea Alina într-un interviu mai vechi.

Alina Ceușan și-a dorit să rămână activă, însă fără să își lase copilul acasă, astfel că ori de câte ori a avut ocazia a plecat la drum lung și cu el.

„Totuși, să faci și altceva este aproape imposibil. Nu mi-am permis să stau cu el acasă, am lansat niște proiecte și nu îmi doream, nici financiar, să stau pe loc. Sunt una dintre acele mame care nu și-au dorit să stea doar acasă. Am stat cât am alăptat și apoi încă o perioadă, după care l-am cărat cu mine oriunde am mers, Franța, Egipt, București, peste tot. Este important să fie aproape de mine”, a mai declarat Alina Ceușan pentru ego.ro.

Vezi și: Alina Ceușan pleacă cu tot cu copil la filmările „Love Island”. Băiețul va merge la grădiniță în Tenerife: „Eu și Rock am fost împreună de când s-a născut” | Demamici.ro

Vezi si: Alina Ceușan, poze în lenjerie intimă la 3 luni după naștere: „Încă mai am de dat jos câteva kg!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

7 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

2 săptămâni