Alina Ceușan, 1 Iunie magic cu băiețelul. Și-a serbat ziua de naștere de Ziua Copilului | Demamici.ro

Alina Ceușan, 1 Iunie magic cu băiețelul. Și-a serbat ziua de naștere de Ziua Copilului. Alina Ceușan și-a aniversat ziua de naștere chiar de 1 iunie, de Ziua Copilului.
Pentru frumosa blondină, acest 1 Iunie a fost unul cu adevărat magic, și asta pentru că l-a sărbătorit cot la cot cu băiețelul ei, Rock, de Ziua Copilului.

Alina Ceușan a organizat o petrecere restrânsă și a sărbătorit împreună cu soțul, Raul Tișa, și băiețelul lor.

Alina Ceușan, 1 Iunie magic cu băiețelul. Și-a serbat ziua de naștere de Ziua Copilului

„Cea mai fericită aniversare dintre toate, alături de tine, băiețelul meu! La mulți ani nouă, Rock, și copiilor din întreaga lume”, a transmis Alina Ceușan.

De ziua ei de naștere, Alina și-a rugat prietenii și admiratorii să nu îi facă cadouri, ci mai degrabă să contribuie cu un gest care ar putea face diferența pentru mulți copii.

DONEAZĂ de ziua mea aici @worldvisionro – toți banii merg către programul „Pâine și mâine” pentru educația copiilor din mediile defavorizate”, a mai transmis ea.

Alina Ceușan a pozat în lenjerie intimă la 3 luni de la naștere

Din momentul în care a făcut publică vestea că urmează să devină mămică, în jur de 20 și ceva de săptămâni, blonda a prezentat pe contul său de Instagram fotografii reale cu transformările prin care a trecut. Inclusiv la 40 de săptămâni de sarcină, clujeanca a avut curajul de a se afișa în costum de baie.

„Am vrut să aduc un update despre cum arată corpul meu postpartum, acum, la 3 luni după naștere. Fac masaj anticelulitic. Am început să fac sport din nou. Așa arăt acum. Am pornit de la 54 de kg, deci încă mai am de dat jos câteva kilograme, dar per total totul arată ok.”, a spus Alina pe contul său de Instagram, în timp ce se filma în oglindă purtând doar lenjerie intimă, la 3 luni de când a devenit pentru prima dată mamă.

Pentru a reveni la greutatea ideală, Alina face sport, masaj, are o alimentație echilibrată și alăptează. Este bine știut faptul că femeile care alăptează revin mai repede la forma fizică pe care o aveau înainte de sarcină.

Alina Ceușan: „Nu există o micșorare minune după naștere. Am vrut să vedeți niște fotografii reale: așa arată corpul meu la două zile după ce l-am adus pe lume pe Rock. Încă suntem în spital.

Port lenjerie intimă de unică folosință, din plasă, absorbante. Mușchii mei abdominali par absenți, iar burta arată de parcă aș fi însărcinată în 5 luni sau mai mult. Încă merg la baie cu perfuziile după mine.” – declara blonda la 2 zile după ce a devenit mămică.

Vezi si: Alina Ceușan, poze în lenjerie intimă la 3 luni după naștere: „Încă mai am de dat jos câteva kg!” | Demamici.ro

Vezi si: Alina Ceușan: „Am vrut să vedeți fotografii reale. Așa arată corpul meu la două zile după ce-am născut!” | Demamici.ro

Vezi si: Alina Ceușan și-a arătat abdomenul la câteva zile după naștere. Cum i s-a părut recuperarea după cezariană | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână