Mămici și tătici celebri

Al Pacino va deveni tată pentru a patra oară la 83 de ani! | Demamici.ro

Al Pacino va deveni tată pentru a patra oară! Minunata veste a fost confirmată de către reprezentanții actorului pentru Fox News. 

Celebrul actor din „Nașul” așteaptă primul său copil cu iubita sa, Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani.

Al Pacino, care a împlinit 83 de ani în aprilie, mai are alți trei copii cu două femei: Olivia și Anton James (gemeni, în vârstă de 22 de ani) cu Beverly D’Angelo, și Julie (33 de ani), cu Jan Tarrant.

Noor Alfallah, iubita celebrului actor, a postat o fotografie cu Al Pacino pe Instagram în luna aprilie, în timp ce vizitau o galerie de artă din New York, aceasta fiind prima fotografie a cuplului postată pe rețeaua de socializare.

Vestea că Pacino va devenit tată pentru a patra oară vine la numai câteva săptămâni după ce colegul și prietenul lui, Robert De Niro, a anunțat că a devenit tatăl unei fetițe cu iubita lui, Tiffany Chen.

Al Pacino a fost părăsit de tatăl său la numai doi ani

În 2014, Al Pacino a povestit pentru revista New Yorker despre faptul că tatăl său l-a părăsit pe el și pe mama lui când avea doi ani, iar acest lucru i-a modelat relația cu copiii săi.

„Este veriga lipsă, ca să zic așa. A avea copii a ajutat foarte mult. Știam în mod conștient că nu vreau să fiu ca tatăl meu. Am vrut să fiu acolo. Am trei copii. Sunt responsabil față de ei. Fac parte din viața lor. Când nu sunt, este supărător pentru mine și pentru ei”, a spus, la acea vreme, actorul.

Al Pacino a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru filmul „Scent of a Woman” din anul 1992 și a primit, de asemenea, mai multe nominalizări de-a lungul carierei sale.

Al Pacino nu s-a retras niciodată și continuă să apară în mod regulat în filme, cum ar fi în „The Irishman” al regizorului Martin Scorsese (2019), precum și la TV, inclusiv în serialul Amazon „Hunters” (2020-2023), potrivit CNN.

Vezi și: Robert De Niro a devenit tată pentru a șaptea oară, la 79 de ani. Între cel mai mic și cel mai mare copil al său sunt 51 de ani diferență | Demamici.ro

Vezi și: Richard Gere, tată la 70 de ani. Cați ani are soția, Alejandra Silva | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

3 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

3 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

5 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni