Mămici și tătici celebri

Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza, vacanță la Bușteni! Cum arată acum cea mai în vârstă mamă din România | Demamici.ro

Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza, vacanță la Bușteni! Cele două au fost surprinse la final de septembrie, în stațiunea montană. Pentru câteva zile, mama și fiica au fugit de aglomerația din Capitală la munte, la aer curat și relaxare.

Au optat probabil pentru această perioadă pentru  temperaturile nu mai sunt atât de ridicate, tocmai bune pentru plimbare în aer liber. În plus, probabil și pentru Eliza a fost perfectă perioadaavând în vederea  la început de octombrie s-a dat și startul învățământului universitar.

Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza, vacanță la Bușteni!

Adriana Iliescu, în vârstă de 85 de ani, supranumită cea mai în vârstă mamă din România, are toate motivele să fie mândră de fiica ei, Eliza, care va împlini 19 ani în curândTânăra și-a ținut mama de braț, s-au plimbat pe jos prin stațiunetimp în care nu a scapăt-o din ochi.

Adriana Iliescu apare în imagini parcă neschimbatăÎmbrăcată colorat și cu mărgele la gâtîși ținea mândră fiica de mânăla plimbarea prin Bușteni. Eliza era îmbrăcată ceva mai comod, în blugi, tricou și cămașă, asortate cu o pereche de adidași, scrie Ciao.ro. Vezi foto și video aici.

Eliza Maria Iliescu s-a născut pe 16 ianuarie 2005

Adriana Iliescu a devenit mamă pe data de 16 ianuarie, în anul 2005. Tânăra i-a adus numai motive de bucurie femeii care i-a dat viață. Eliza Maria Iliescu este preocupată de studiile pe care le face și acordă un mare interes educației.

Povestea nașterii Elizei Iliescu

Tânăra a devenit celebră încă din prima zi de viață. Adriana Iliescu a născut la 66 de ani și a devenit atunci cea mai în vârstă mamă din lume. Eliza Maria Iliescu nu este copilul biologic al acesteia. Donatorii au rămas anonimi, iar femeia este mamă purtătoare a fetei.

Adriana Iliescu și-a dorit mult să devină mamă și a făcut un prim tratament hormonal pentru a „scăpa” de menopauză încă din anul 1995. Eliza Maria Iliescu s-a născut la Maternitatea Giulești din București.

Eliza, notă mare la BAC

Eliza a obținut la BAC o medie de peste 9,50. Adriana Iliescu a anunțat că fiica ei va face două sau trei facultăți și este convinsă că aceasta se va descurca de minune.

Fiica mea a luat 9,80 la Limba Română. De asemenea, a obținut alte două note mari, de peste 9.00, fiecare, una la Istorie și alta la celălalt opțional pentru care a decis în cele din urmă să dea examen”, a declarat Adriana Iliescu impact.ro.

Vezi și: Fiica Adrianei Iliescu a împlinit 18 ani! Povestea nașterii Elizei Maria | Demamici.ro

Vezi și: Ramona Bădescu, gânduri de mamă la 51 de ani: „Îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat atât de târziu” | Demamici.ro

Vezi și: Mamă pentru prima oară la 49 de ani: „Oamenii îmi spun că voi muri înainte să apuc să văd etapele importante din viața copilului” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

3 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

3 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

5 zile