Adriana avea 6 saptamani cand mama ei si-a pus capat zilelor – depresia postnatala | Demamici.ro

Adriana avea 6 saptamani cand mama ei si-a pus capat zilelor. I-a zambit fetitei sale, insa nimeni nu stia cu adevarat ce se ascundea in sufletul ei. Micuta a intins manuta si a prins-o pe mamica de maneca de parca ar fi implorat-o sa nu o paraseasca, sa ramana alaturi de ea… a doua zi dimineata, femeia s-a sinucis.

Fotografia a fost facuta publica de Steven D’Achille, sotul femeii, care a vrut sa traga un semnal de alarma cu privire la gravitatea depresiei postnatale.

In momentul in care a facut fotografia, Steven nu avea nici cea mai mica idee ca surprindea de fapt ultima imagine cu mama si fetita pe care a adus-o pe lume. Adriana a ramas orfana de mama din cauza depresiei postnatale.

„Dorinta mea este ca nicio mama sa nu simta ce-a simtit Alexis. Dorinta mea este ca fiecare mama sa-si poata vedea bebelusii crescand. Dorinta mea este ca nicio mama sa nu simta ca cei apropiati lor ar fi mai fericiti fara ele.

Nicio mama nu trebuie sa se simta ca o povara. Scopul acestei postari este ca fiecare persoana care ajunge sa o citeasca sa arate si mai multa pretuire femeilor din viata lor”, a scris Steven.

„Dorinta mea este ca mamele de pretutindeni sa aiba acces la ingrijire, la implicarea cadrelor medicale, grija pe care sotia mea nu a primit-o. Dorinta mea este ca femeile sa fie evaluate de doctori care sa le si asculte, nu doar sa le vada, iar cuvintele lor sa le treaca pe langa urechi”, a scris Steven D’Achille pe contul sau de socializare.

Adriana avea 6 saptamani cand mama ei si-a pus capat zilelor

Barbatul a impartasit in mediul virtual povestea vietii sale pentru a ridica gradul de constientizare cu privire la depresia postnatala.

Steven D’Achille a incercat sa-si ajute sotia. In total au fost in 7 spitale si centre. I-a fost dublata doza de medicamente. In momentul in care Alexis a marturisit ca avea ganduri suicidale, cadrul medical i-a spus ca se va simti mai bine acasa. „Doctorul m-a tras deoparte si mi-a spus ca va fi bine. Nu-mi vine sa cred cat de prost am fost sa il ascult”, a adaugat barbatul.

A doua zi dupa ce-a fost facuta fotografia, Alexis s-a simtit coplesita si a incercat sa se sinucida. Fiica lor avea 6 saptamani.

In ciuda eforturilor medicilor, care au ajuns foarte repede la fata locului, femeia nu a putut fi resuscitata. A ajuns sa fie tinuta in viata doar de aparate, pentru ca dupa alte doua zile sa se stinga, la spital.

Astazi, Adriana este un copil voios si sanatos, insa durerea ca nu a ajuns sa-si cunoasca mama va fi acolo toata viata.

„Mi se face rau cand ma gandesc ca mama ei nu o va putea vedea pasind spre altar, ca nu va fi acolo pentru ea. Cele mai fericite zile din viata ei, vor avea mereu si o umbra de tristete”, a adaugat Steven.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni