Mămici și tătici celebri

Adi Mutu, alături de cei doi fii ai lui, din căsnicii diferite. Mario are 20 de ani, iar Tiago are 5 ani, dar sunt leiți | Demamici.ro

Adi Mutu, alături de cei doi fii ai lui, din căsnicii diferite. Mario are 20 de ani, iar Tiago are 5 ani, dar sunt leiți. Adrian Mutu, ipostază rar întâlnită în fața fanilor săi, alături de cei doi fii ai lui.
Fostul fotbalist este tată a patru copii, doi băieți și două fete, din trei mariaje diferite.

Adi Mutu a rămas un tată devotat, în ciuda separării de fostele partenere de viață și a căutat să fie mereu un reper pentru copiii lui, iar aceștia, la rândul lor, să aibă o relație apropiată. Acest lucru reiese și dintr-o postare recentă făcută de Adi Mutu pe pagina lui de Instagram, unde apare alături de cei doi fii ai săi, Mario și Tiago.

Adi Mutu, alături de cei doi fii ai lui, din căsnicii diferite. Mario are 20 de ani, iar Tiago are 5 ani, dar sunt leiți

Mario este primul copil al lui Mutu, din căsnicia cu Alexandra Dinu, iar în prezent tânărul are vârsta de 20 de ani. Din cea de-a doua căsnicie, actualul antrenor de fotbal mai are două fiice, Adriana (16 ani) și Maya (14 ani), care locuiesc în prezent alături de mama lor, în Republica Dominicană.

La momentul actual, Adi Mutu este căsătorit cu Sandra Bachici și au împreună un fiu, Tiago, în vârstă de 5 ani.

Micuțul Tiago și Mario, fratele lui mai mare, petrec timp împreună, alături de tatăl lor, ori de câte ori au ocazia. Adi Mutu s-a fotografiat recent alături de cei doi fii ai săi, iar imaginea postată pe Instagram a primit multe aprecieri. Deși între cei doi frați este o diferență de 15 ani, iată că seamănă destul de mult, dovadă că au moștenit calități fizice similare de la tatăl lor.

La fel de apropiate de frățiorul mai mic sunt și cele două fiice ale sale din Republica Dominicană. Adriana și Maya au ajuns la vârsta adolescenței și seamănă mult cu mama lor, Consuelo Matos Gomez.

Mario, fiul cel mare al lui Adi Mutu: „Este taică-miu, îl iubesc și sunt mândru de el”

Mario Mutu, băiatul cel mare al antrenorului Rapidului, are doar cuvinte de laudă la adresa tatălui său, în ciuda separării acestuia de mama lui și al unor scandaluri din urmă cu un an cu privire la pensia lui alimentară.

Mama copilului, Alexandra Dinu, a dovedit în instanță că fostul soț nu a mai plătit pensia alimentară a fiului ei din anul 2014. Mario a fost intervievat de presă cu privire la situația dintre părinții lui, iar tânărul a susținut că indiferent de conflictele dintre ei, el își iubește părinții în mod egal.

„Din punctul de vedere al relației mele cu el, e bine. Este taică-miu, îl iubesc și sunt mândru de el. Poate nu suntem atât de apropiați cum sunt majoritatea copiilor cu părinții lor. Iubirea este aici. Niciunul dintre ei (n.r. – Alexandra Dinu și Adrian Mutu) nu este ipocrit. Una este ce se scrie în ziare, alta e ce se întâmplă pe bune. Eu, să fiu sincer, nici nu citesc ziarele, nu mă interesează.”

Mai mult, Mario a dezvăluit că are o relați bună și cu actuala parteneră a tatălui său, dar și cu frățiorul lui mai mic, Tiago.

„Dar în ziare e ceva, viața reală este altceva. Nu știu! Nu mă interesează. Nu e că nu vreau să zic, dar nu știu. Eu chiar le am pe ale mele. Procese… eu nu am făcut rău nimănui, niciodată, din punctul ăsta de vedere al procesului lor și treburile lor sunt mari. Eu sunt mare, ei sunt mari. Este normal… Tata are soție frumoasă, copil frumos, frățiorul meu, Tiago. Fiecare cu treburile lui. Ce se întâmplă în ziare, ce scrie lumea, nu mă interesează și nici nu vreau să știu”, a declarat el pentru fanatik.ro.

Vezi și: Băiețelul lui Cabral și al Andreei Ibacka a împlinit un an. Imagini adorabile cu micuțul Tiago | Demamici.ro

Vezi și: Elena Gheorghe, avertisment pentru părinți după ce fetița ei a ajuns la spital: „A debutat cu ușoară febră, durere de cap, nas înfundat” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Vacanță ca-n povești pentru familiile cu copii. Wonder Family Fest, cel mai mare și mai complex festival pentru familii din România (P) | Demamici.ro

Vacanță ca-n povești pentru familiile cu copii. Wonder Family Fest, cel mai mare și mai…

25 de minute

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

o zi

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

o zi

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

3 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni