Adela Popescu și-a afișat burtica de gravidă, în costum de baie: „Fetiță? Băiețel?” | Demamici.ro

Adela Popescu și-a afișat burtica de gravidă, în costum de baie: „Fetiță? Băiețel?” Însărcinată cu al treilea copil, Adela Popescu radiază. Frumoasa mămică se află în Maldive, locație superbă în care se bucură de soare, de liniște și de familie împreună cu Radu Vâlcan și cei doi băieței.

Burtica de gravidă a Adelei a început deja să prindă contur, iar mămica celebră se mândrește cu rotunjimea care a devenit casă pentru cel de-al treilea copil al cuplului. Chiar dacă încă nu a dezvăluit sexul bebelușului, Adela Popescu a lansat o provocare pentru prietenii de pe Instagram. „Fetiță? Băiețel?” a scris vedeta în dreptul imaginii în care apare într-un costum de baie dintr-o singură piesă, pe plaja minunată din Maldive.

Adela Popescu și-a afișat burtica de gravidă, în costum de baie: „Fetiță? Băiețel?” Comentariile nu au întârziat să apară

„Doamne ajută să fie o fetiță așa frumoasă ca tine. Dacă e tot băiețel vei fi soacra cu 3 nurori🥰🤭”
„Contează să fie sănătos/sănătoasă și împreună cu voi fericiți ❣️❣️❣️”
„Băiat. Ca sa ai 3 ca mine 😄😄😄”
„Wowwww 😍😍😍😍😍😍😍😍😍. @adela_popescu să fiți sănătoși și tu și bebe. Să vă bucurați de familia voastră frumoasă. Radiezi!! 🌞”
„Fetiță după forma burticii 🙂 o fetiță vă lipsește, dar orice ar fi să fie sănătos/ sănătoasă :)”

Adela Popescu, vacanță de vis în Maldive, împreună cu familia

Adela Popescu: „Dupa mai bine de doua luni in care copiii nu au mers la gradinita si cateva nopti bune de nesomn si framantari, am hotarat ca ar fi foarte bine sa ne relocam pentru o vreme intr-o tara calda, la malul marii, intr-un loc fara oameni, in care copiii sa se joace cat mai mult pe afara.

Desigur, lista destinatiilor sigure era destul de limitata, asa ca am ales Maldive. Suntem pe o insula de nici un kilometru, cu cateva casute pe plaja, cu niciun caz de covid, dar cu distantare sociala inclusa. 🙂 Mesele de la unicul restaurant sunt imprastiate pe plaja, iar cele cateva casute au iesire direct la mare.

Am ales sa impartim drumul in doua, asa ca am facut un stop in Dubai.

In privinta zborului ne-am testat de mai multe ori: un test obligatoriu pcr la plecare, un test rapid la aterizarea in Dubai, inca un test pcr la decolarea spre Maldive, urmanand sa mai facem unul, tot pcr la intoarcerea in tara. Toti. Cumva, tot controlul asta ne-a dat foarte multa liniste.

Ne simtim bine, petrecem mult timp afara, copiii fac aerosoli, se joaca cu Rita- @lauracosoi si familia ei au casuta de alaturi-iar eu stau pe bucatica de plaja din fata casutei citind si uitandu-ma in larg, cerandu-i, peste masura de des, ajutorul lui Radu, in privinta copiilor, pe motiv ca sunt insarcinata. :)”

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz.
Cei doi au împreună doi băieți și, deși au mărturisit că și-ar dori o fetiță, tot ce își doresc în primul rând de la noul membru al familiei este să fie sănătos, iar nașterea să decurgă în parametri normali.

Vezi si: Adela Popescu e însărcinată a treia oară: „Ne doream mult acest copil!” | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni