Adela Popescu a anunțat sexul celui de-al treilea copil! Surpriză de proporții pentru întreaga familie | Demamici.ro

Adela Popescu este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Prezentatoarea TV împreună cu partenerul ei, Radu Vâlcan, vor deveni din nou părinți anul acesta, iar familia lor se va mări cu un nou suflet.
Mamă a doi băieți, cea de-a treia sarcină a fost una cu emoții pentru Adela, dar mai ales pentru Radu Vâlcan.
Cei doi soți își doreau foarte mult să devină și părinți de fetiță, iar ziua cea mare a venit: vedeta a anunțat sexul celui de-al treilea copil.
Spre uimirea tuturor, dar mai ales a lui Radu Vâlcan, Adela Popescu urmează să aducă pe lume tot un băiețel.
Va fi mamă de trei băieți, așa cum și-a dorit dintotdeauna.

”Cel mai amuzat este că e tot băiat. Voi vă dați seama ce ne așteaptă?! După ce a venit rezultatul testului genetic, Radu a avut o reacție surprinzătoare: O să avem patru copii! Din cauză că acesta este tot băiat, o să mai facem unul până iese fetiță.

Ni l-am dorit foarte mult! Eu mi-am imaginat mereu că voi fi mamă a trei băieți. Mi se pare mare lucru să fiu regina lor!”, a declarat Adela Popescu în urmă cu puțin timp.

Adela Popescu și-a afișat burtica de gravidă, în costum de baie, în Maldive

Însărcinată cu al treilea copil, Adela Popescu radiază. Frumoasa mămică se află în Maldive, locație superbă în care se bucură de soare, de liniște și de familie împreună cu Radu Vâlcan și cei doi băieței.

Burtica de gravidă a Adelei a început deja să prindă contur, iar mămica celebră se mândrește cu rotunjimea care a devenit casă pentru cel de-al treilea copil al cuplului.

Adela Popescu s-a retras împreună cu familia într-o vacanță exotică în Maldive, cu oprire la jumătatea drumului, în Dubai. Prezentatoarea TV a decis să se retragă și de la emisiunea pe care o prezintă alături de Cove, mult mai devreme decât la sarcina anterioară.
Motivul are de-a face cu situația generată de pandemie și dorința Adelei de a-și proteja bebelușul cât mai mult.

„Pentru că este o perioadă destul de dificilă, am hotărât să mă retrag.

A fost o decizie foarte greu de luat, m-am gândit foarte mult la ce e de făcut. Pentru că avem aproape familia, părinții care sunt mai expuși și sunt în grupa de risc. Cred că este un risc pe care nu trebuie să mi-l asum.
Ce am în burtică e mult mai important și pot să renunț la cel mai frumos loc de muncă pe care-l am.

Am aflat că vom deveni, din nou, părinti cu aproximativ trei luni și ceva în urmă, aproape patru luni. Noi știam, evident, dar am așteptat momentul oportun, să dăm vestea, să treacă de primul trimestru pentru a ne asigura că totul este în regulă ”, a spus Adela Popescu în urmă cu câteva săptămâni.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni