Actrita principala din „Miracol in celula 7”, vedeta la 9 ani. Ova a impresionat audienta | Demamici.ro

Actrita principala din „Miracol in celula 7”, vedeta la 9 ani. Ova a impresionat audienta. Nisa Sofiya Aksongur, actrita principala din filmul fenomen s-a nascut in Turcia, in 2011.

Pe langa frumusetea evidenta, micuta are un talent si o expresivitate care impresioneaza orice privitor. Nisa Sofiya transmite foarte bine emotia si are toate calitatile necesare pentru a deveni un nume mare in industria cinematografica.

Micuta actrita a jucat si in „Adini sen koy”, dar si in serialul „Kuzgun” unde a interpretat rolul Dilei, personajul principal feminin, in copilarie.

Nisa Sofiya Aksongur a debutat in lumea filmului in 2016 si de atunci a cunoscut succes dupa succes. „Miracol in celula 7” i-a adus micutei actrite faima internationala. In aceasta productie, Nisa joaca rolul Ovei, o copila de 6 ani, fiica unui barbat cu probleme psihice care este inchis pe nedrept.

Inca de la lansare, filmul a fost un real succes. In prima saptamana, pelicula a fost vazuta de peste 3. 654.710 de persoane. Dupa o luna, cifra a ajuns la 12 milioane. „Miracol in celula 7” a fost declarat cel mai bun debut al unei drame din toate timpurile, in Turcia.

Actrita principala, vedeta la 9 ani. Ova a impresionat audienta

„Miracol in celula 7” (Yedinci Kogustaki Mucize) este un film care a fost lansat in Turcia pe 11 octombrie 2019. Povestea dintre un tata cu probleme psihice, acuzat pe nedrept de crima, si fetita sa de 6 ani a impresionat o lume intreaga.

Filmul are la baza o productie cinematografica coreeana: „Miracle in cell No. 7”, aparut in 2013. Din distributia filmului turcesc fac parte: Aras Bulut Iynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Deniz Baysal, nume sonore ale cinematografiei din Turcia.

Vezi si: Profesorul din „La casa de papel”, tata de gemeni! Ce familie frumoasa are Alvaro Morte | Demamici.ro

Vezi si: Adda si Catalin Rizea, in postura de parinti! Cat de frumos este baietelul lor, Alexandru | Demamici.ro

Vezi si: Chef Sorin Bontea are doi copii. Cum arata familia lui VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni