Mămici și tătici celebri

Actrița Jennifer Aniston (53 de ani) a renunțat la visul de a mai fi mamă: „Am încercat fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezești, de toate. Am pierdut acel tren” | Demamici.ro

Actrița Jennifer Aniston (53 de ani) a renunțat la visul de a mai fi mamă: „Am încercat fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezești, de toate. Am pierdut acel tren.” Jennifer Aniston, în vârstă de 53 de ani, a făcut o declarație neașteptat de sinceră într-un interviu recent.

Cunoscută pentru rolul memorabil al lui Rachel din serialul „Friends”, fosta soție a lui Brad Pitt, a vorbit deschis despre presiunea socială pe care a resimțit-o în toți acești ani, de fiecare dată când a trebuit să justifice lumii de ce nu a devenit încă mamă.

Pentru Jennifer Aniston, dorința de a deveni mamă s-a transformat într-o dorință neîndeplinită, după mai multe încercări fără succes de a rămâne însărcinată.
A fost de multe ori considerată „egoistă”, pentru că nu a devenit mamă, însă nimeni nu știa cu ce probleme se confruntă și pe care a preferat să le țină cât mai personale.

Am tot încercat să rămân însărcinată”, a povestit actrița pentru revista Allure. „A fost un drum dificil. Au fost ani întregi în care s-au făcut speculații în privinţa mea. Am încercat fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezești, de toate. Și iată-mă, azi. Am pierdut acel tren”.

Actrița Jennifer Aniston (53 de ani) a renunțat la visul de a mai fi mamă

Actrița în vârstă de 53 de ani a mărturisit că s-a resemnat și momentan este împăcată cu gândul că nu i-a fost dat în această viață să aducă pe lume o altă viață.

„Nu am niciun regret. Sunt mândră de ridurile şi părul meu alb. Nu îmi mai pun problema: ce-ar fi fost dacă, ceea ce este eliberator”, a spus Aniston.

Tot mai multe femei în special dintre celebrități ajung să fie ținte ale opiniei publice, cu privire la viața de mamă, dar mai ales, absența maternității.
Jennifer Aniston a simțit pe propria ei piele cum este să fii judecată, hărțuită, jignită de toți oamenii care au acuzat-o că a ales cariera în detrimentul familiei și alte critici de acest fel.

Jennifer Aniston a ținut să mai precizeze că și în situația în care poți face copii, dar nu îți dorești acest lucru, nu înseamnă că ești mai prejos sau nu poți fi un „om complet”.

„Nu îmi place presiunea pe care oamenii o pun pe mine, pe femei, cum că ai eşuat ca femeie dacă nu ai procreat. Nu mi se pare corect”, spunea aceasta, tot într-un interviu pentru „Allure”.

Jennifer Aniston și Brad Pitt, prieteni după divorțul din 2005: „Vorbim, și nu este niciun fel de senzație ciudată”

Jennifer Aniston și Brad Pitt au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood, până la divorțul lor din anul 2005.

Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate în viață și chiar să se recăsătorească: Brad Pitt cu Angelina Jolie, iar Jennifer Aniston cu actorul și producătorul Justin Theroux, deși ambii aveau să depună din nou actele de divorț.

În prezent, cei doi foști soți sunt prieteni foarte buni și chiar au colaborat la un proiect desfășurat în pandemie, ce a avut ca scop strângerea de fonduri pentru persoanele care aveau nevoie de susținere medicală.

„Vorbim, și nu este niciun fel de senzație ciudată, cu excepția faptului că toți cei care au privit momentul și-au dorit să fie sau au presupus că o să fie”, a continuat ea. „Ne-am distrat și a fost pentru o cauza nobilă”, a spus actrița.

Actrița s-a separat de ultimul ei soț în anul 2018, iar momentan este singură: „Sunt interesată să găsesc un partener minunat, să ducem o viață plăcută și să ne distrăm împreună. Este ceea ce ar trebui să sperăm cu toții. Nu trebuie să fie scris în piatră și să existe documente legale”, a mai declarat Jennifer Aniston.

Vezi și: Te rog, nu ma intreba de ce nu fac un copil | Demamici.ro

Vezi și: După 4 sarcini pierdute, a născut tripleți la 44 de ani! Povestea unui cuplu care s-a luptat ani în șir cu infertilitatea | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

23 de ore

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână