Mămici și tătici celebri

Actrița Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei de 30 de ani. Durere de mamă | Demamici.ro

Actrița Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva unicului ei fiu, Lorans, un tânăr în vârstă de 30 de ani. Decizia nu a fost ușoară pentru îndrăgita actriță, însă a ales să recurgă la această măsură disperată, după ce fiul ei a luat-o pe căi greșite în viață și a început să devină agresiv cu ea.

Multă vreme, Eugenia Șerban a avut doar cuvinte de laudă despre Lorans și relația pe care a construit-o împreună cu fiul ei.

Actrița l-a crescut singură încă de mic, după ce a divorțat de tatăl lui. Astăzi, Eugenia Șerban, cu durere în suflet, a decis să apeleze la ajutorul autorităților și să-și țină fiul departe de ea, după ce tânărul ar fi fost agresiv cu ea și i-ar fi vândut din casă bijuterii, dar și alte bunuri de valoare, informează gandul.ro.

În prezent, tânărul este cercetat de DIICOT pentru deținere de droguri.

Actrița Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei de 30 de ani. Durere de mamă

Instanța i-a interzis în acest moment acestuia să își contacteze mama sub orice formă și riscă închisoarea inclusiv dacă decide să o sune sau să-i scrie.

„Încălcarea măsurilor dispuse prin prezentul ordin de protecţie constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la cinci ani. Respectarea prezentului ordin de protecție este obligatorie și pentru reclamantă”, se precizează în decizia instanței.

Judecătorii au dispus ca timp de un an de zile, Lorans să păstreze o distanță de minimum 300 de metri față de mama lui și locuința acestuia.

Tatăl lui Lorans Bataineh este de origine arabă

Eugenia Șerban a devenit mamă la vârsta de 24 de ani, atunci când l-a adus pe lume pe unicul ei fiu.
Lorans este rodul iubirii dintre ea și tatăl băiatului, un cetățean de origine arabă, relația care nu a mai funcționat pentru actriță, la scurtă vreme după venirea fiului lor pe lume.

Actrița Eugenia Șerban a fost mereu discretă cu viața ei personală și a preferat să-și țină fiul departe de lumina reflectoarelor.

„Noi am avut o relație extraordinară dintotdeauna pentru că am crescut împreună. L-am făcut foarte tânără, n-aveam nici 24 de ani împliniți când l-am născut. Apoi am divorțat când el era destul de micuț, n-avea nici trei ani, și atunci am crescut împreună. Ne vedem destul de des pentru că stă destul de aproape, dar ei stau amândoi. La mine vin pentru că trebuie să-și ia mâncărica făcută de mama”, povestea Eugenia Șerban în urmă cu mai mult timp.

Până de curând, Eugenia Șerban a avut doar vorbe de laudă la adresa copilului ei și relația lor extrem de apropiată, astfel încât, decizia actriței de a apela la un ordin de restricție i-a surprins pe mulți.

„Foarte complicat! Indiferent cum ai spune, tu zici cum ți-ar plăcea să se comporte un bărbat cu tine! Dar bărbații nu iau niciodată mot a mot ce spunem noi, dar este un copil educat! Au fost, dar acestea sunt în funcție de perioade (n.r. reguli)! Are 30 de ani, nu mai știu, au trecut prea mulți ani din perioada adolescenței. Nu (n.r. nu este mămos)! A fost, a trecut și perioada aceasta! Mi-ar plăcea să mă sune în fiecare zi ca să știu de el, dar uneori mă sună atât de des că mă enervează (râde)! Glumesc!”, spunea ea pentru Ego.ro.

Vezi și: Medicii nemți, uimiți de fiul cu nevoi speciale al lui Mădălin Ionescu: „Am văzut doar 2 creiere ca ale lui Filip: la Einstein și la Oppenheimer” VIDEO | Demamici.ro

Vezi și: Anca Țurcașiu: „Am născut în ’99. Sarcina nu a fost o perioadă frumoasă din viața mea, cum spun multe femei” EXCLUSIV | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni