Actorul Denis Șefan și „bebelușa” Cristina, din nou părinți: „Delia va fi surioara cea mare” | Demamici.ro

Actorul Denis Șefan și „bebelușa” Cristina, din nou părinți: „Delia va fi surioara cea mare.” Vestea a fost făcută publică prin intermediul conturilor de socializare. Actorul, renumit pentru rolul său din „Inimă de țigan” a postat pe Instagram un mesaj emoționant.

Actorul Denis Șefan și „bebelușa” Cristina, din nou părinți: „Delia va fi surioara cea mare”

„Dragilor, Familia Stefan se mareste!🤰🏻🙌🏻👏🏻

Bucurie nemarginita in familia noastra! Delia va fi surioara cea mare! Suntem tare emotionati, bucurosi si recunoscatori pentru aceasta binecuvantare pe care o primim a doua oara! 🙏🏻🍼🎊🥰.”

Denis Ștefan a postat o fotografie cu frumoasa sa soție, Cristina, și fiica Delia. Fetița ține mâna pe burtica mamei sale. Felicitările au început să curgă imediat: „Felicitări! Sarcină ușoară!🤗💐🥳/ Felicitări!! Mă bucur tare pentru voi/ Felicitaaaaaari si sarcina usoara mamicii ❤️/ Sa fie sănătos/sănătoasă bebele❤️❤️🙌/ Felicitări! Sarcină ușoară @cristina.stefan.oficial 🥳”, au fost doar câteva dintre mesajele transmise de fani.

Actorul Denis Ștefan și Cristina Zegan, una dintre bebelușele de la „Cronica Cârcotașilor” formează un cuplu din 2012. Cei doi și-au unit destinele în urmă cu 8 ani și au împreună o fetiță de 7 ani, Delia.

Sarcina a fost una planificată și așteptată

Cristina și Denis Ștefan își doreau să devină din nou părinți și „lucrau” la asta.

„Da, ne dorim foarte mult încă un copil. Şi Delia îşi doreşte foarte tare şi mă tot întreabă: dar ai acolo în burtă ceva?. Aşa că suntem pregătiţi, mai ales că acum avem antrenament”, a spus Cristina Ștefan într-un interviu acordat în 2020.

Vezi si: Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima apariție alături de copii. Cei doi băieței seamănă leit cu mama lor | Demamici.ro

Cristina Ștefan, o formă fizică de invidiat, fără diete

Cristina Ștefan este cu 15 ani mai tânără decât soțul său. Frumoasa brunetă susține că nu a ținut niciodată diete și că este norocoasă datorită geneticii. Pasionată de sport, Cristina nu a pus multe kilograme nici în timpul sarcinii. Bebelușa s-a îngrășat 14 kilograme în timpul sarcinii cu Delia, pe care le-a dat jos la scurt timp după naștere.

„Am fost dintotdeauna atât de slabă. Hai să zic că în 2016 sau 2017 ajunsesem să am vreo 60 de kg. Pur și simplu. Eu pornind de la 55. Maxim am avut 64 de kg înainte să nasc.

Nu am ținut niciodată diete. Toată lumea mă întreabă și probabil este uimită cum de mănânc de toate. Pozele și tot ce vedeți la mine sunt reale. Nu duc o viață atât de sănătoasă pe partea de alimentație. Îmi place mâncarea și mănânc cam tot ce vreau. Nu am ținut dietă. Este cred că genetic.

Da, fac mișcare. Nu merg la sală. Dar când am chef îmi pun un tutorial pe YouTube și fac mișcare. În perioada sarcinii m-am îngrășat 14 kg pe care le-am dat jos imediat. Cam atât. Am revenit la mișcare. Maxim 20 – 30 de minute, maxim de două ori pe săptămână, nu am timp”, a spus ea, potrivit unica.ro.

Vezi si: Fiul Magdei Vasiliu, suit pe targă și operat de urgență. Băiețelul a fost diagnosticat cu cancer când avea 7 ani | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

18 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni