A născut primul copil la 50 de ani, după ce s-a chinuit mai bine de un deceniu să devină mamă | Demamici.ro

A născut primul copil la 50 de ani, după ce s-a chinuit mai bine de un deceniu să devină mamă. Este povestea unei femei pentru care viața de mamă a început la vârsta la care unele femei se acomodează, poate, cu viața de bunică.

Susie și Tony Troxler s-au cunoscut „ceva mai târziu în viață”, însă acest lucru nu i-a împiedicat să își dorească o familie în adevăratul sens al cuvântului. Au visat dintotdeauna la acest moment, însă aventura lor către viața de părinți avea să dureze mai mult decât s-ar fi așteptat.

„Inițial nici nu ne-am dat seama că ne confruntăm cu o problemă de fertilitate atunci când ne-am căsătorit. Eu munceam, el muncea, viețile noastre erau ocupate, așa că nu ni s-a părut nimic ciudat atunci”, a povestit Susie la postul de știri WFMY News.

Pe măsură ce înaintau în vârstă, șansele de a avea un copil erau tot mai mici. Medicii i-au avertizat că posibilitatea de a avea un copil sănătos pe cale naturală erau destul de mici. Așa că s-au orientat către o clinică de fertilizare in vitro.

A născut primul copil la 50 de ani, după ce s-a chinuit mai bine de un deceniu să devină mamă

Călătoria lor a fost una lungă, însă din fericire, cu final fericit. După mai bine de o decadă de când și-au pus în plan să facă un copil, soții Troxler și-au întâmpinat cu bucurie primul lor copil, o fetiță.

Susie a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 50 de ani, iar soțul ei, Tony, a cunoscut emoția de tată, la vârsta de 61 de ani.

„Eu am 50 de ani, m-am născut în 1971 și nu mă rușinez cu acest lucru”, a declarat, mândră, Susie.

Cu atât mai mult cu cât cei doi soți au reușit să învingă toate obstacolele care le-au stat în cale, din dorința de a deveni în această viață părinții unui copil.

Medicii s-au străduit în repetate rânduri să creeze un embrion dintr-un ovul de la Susie și un spermatozoid de la Tony, însă de multe ori fără succes.

Susie and Tony Troxler baby at 50
https://www.youtube.com/watch?v=r4zbLA4nrBI
Credit: WFMY News 2

„Am avut o operație de fibrom uterin în ianuarie 2019, eram în procesul de recuperare și tot atunci mi se colectau în permanență ovule. M-am prezentat la numeroase colectări de ovule, nimic nu mergea. Nu se prindea nimic.”

În cele din urmă, medicii au reușit să creeze doi embrioni după ce cuplul a luat în considerare varianta unui donator. Primul embrion nu a reușit, însă al doilea, ultima șansă a cuplului de a deveni părinți, s-a transformat astăzi în micuța Lily Troxler, minunea care a venit pe lume în viețile lor la data de 29 septembrie 2021. După mai bine de o decadă de când au așteptat-o.

Vezi și: Mamă la 58 de ani. Mulți i-au zis că e cam târziu să mai crească un copil, însă nu a renunțat: „E cel mai mare dar din viața mea” | Demamici.ro

Vezi și: Mamă la 52 de ani. După 6 ani de tratamente și încercări, a devenit mamă de băiețel. Cuplul își mai dorește copii | Demamici.ro

Vezi și: Mama la 52 de ani! Marcela si Dorin si-au pierdut fiul in tragedia de la Colectiv, dar Dumnezeu le-a daruit o fetita | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni